tisdag 26 november 2013

Jag orkar inte mer!!!

Idag var det snuvig lilltös jag fick med mig hem efter jobb och skola så kvällens gympapass fick hon allt hoppa över. Vi passade då på att mysa hemma med lite film istället.


Jag älskar Trolltider, jag skulle nog säga att jag tycker att det är den bästa julkalendern. Efter att vi tittat en liten stund skulle maken och äldste grabben spela schack och då ville småttingarna hellre vara med dem än att titta på film. Hm lite besviken blev jag, lilltösen såg nog det och sa "mamma, vi kan titta mer en annan dag".


Träningsmässigt har jag tagit det lugnt några dagar och bara trampat lite på motionscykeln. Jag känner mig tung och helt slut i kroppen. Inte bara kroppen utan även i huvudet, jag är så fruktansvärt trött. Så trött att jag inte ens orkar göra saker jag tycker är roligt, så trött att minsta lilla grej jag blir ombedd att göra känns otroligt jobbig och jag har lust att skrika "jag orkar inte mer!!!". Mitt humör svänger upp ner och det känns som att jag tappat kontrollen över det. Jag har sänkt kraven på allt här hemma, men jag vill ju egentligen inte ha det så, jag älskar egentligen att fixa och dona och ha det mysigt omkring mig. Nej jag känner att jag måste ta tag i det här. Jag vill orka göra sådant som jag älskar och som jag vet gör mig glad. Jag har dragit ner tiden framför tv och datorn redan men jag kommer att minska den tiden ännu mer. Det innebär att jag inte kommer att kika in lika ofta hos er, kanske blir det bara en gång i veckan. Inlägg här kommer kanske inte lika ofta, men det här är min "dagbok" så jag kommer att troligen att skriva ganska ofta, men ibland blir det kanske bara lite bilder och något citat som jag gillar.


Kör lite egopic idag ;). Jag inte bara känner mig trött, jag ser trött ut också, så jag är väldigt tacksam att det finns enkla hjälpmedel att ta till


Må så gott fina ni!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Stackar liten! Hoppas hon kryar på sig...
  Jag orkar inte heller mer, så trött jag med! Det där med fixa och dona orkar jag inte heller, sovrummet var ju ett projekt men ångrade att jag inte startade med tvättstugan istället för där ser ut som en bomb så rörigt att jag bara stänger dörren och det kaoset får min hjärna i kaos också! I helgen släppte jag datan helt, känns faktiskt ganska skönt...
  Jag kommer fortsätta kika in och läsa din "dagbok" jag gillar at kika in här... Du har så härlig inspiration och din vardag är inte olik min ;-)
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Då ska du se mig om morgonen haha! ;) Det är en period. Det kommer gå över. Det svåra är väl att acceptera det. Det är också mööörkt nu. Verkligen mörkt. Hoppas det ger med sig snart. :)

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam om att känna så här. Tror det till stor del beror på mörkret men livet går upp och ner emellanåt. Det vänder och du kommer känna dig både piggare och mer energifylld samt få lust att göra saker igen.

  Du gör helt rätt som tar det lugnt ett tag och lyssnar på kroppen och knoppen. En sak som brukar funka för mig när jag känner så här är att låta mig "deppa" ett litet tag och sen helt enkelt bestämma mig för att göra saker fastän jag kanske inte vill. Glädjen brukar komma tillbaka bara man gör sakerna. Man upptäcker att det faktiskt är roligt.

  Hoppas du mår bättre i dag och att din onsdag blir bra!! Stor kram Carina

  SvaraRadera
 4. Jag är också trött. Jobbar sent idag, men sedan blir det kort dag imorgon och sedan har jag semester på fredag. Kan säga att jag längtar!:)
  Försöker också sänka kraven här hemma, men just nu är det kaos i tvättstugan och jag skulle verkligen behöva lägga några timmar där inne. Vill ju hinna med min träning också nu när det går framåt. Svår balansgång det där!
  Tråkigt med sjuka barn också.
  Fortsätt du och skriv när du har lust och läs andras bloggar när du känner för det. Så gör jag för närvarande och är dålig på att kommentera. Läser dock alla dina inlägg då jag gillar din blogg mycket.
  Ta hand om dig nu! Dags för mig att försöka fräscha till mig lite med lite smink!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig och vila. Hoppas att du snart mår bättre. Kram.

  SvaraRadera
 6. du är inte ensam om att känna sig trött, i fall det kan hjälpa dig lite.. Och jag som skall börja nytt jobb på måndag, hur skall det gå ? ;)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!