fredag 8 november 2013

Ett och annat raseriubrott

Oj oj, imorse var det såååå nära att jag snoozade bort min träning, jag var så galet trött. Men jag vet att jag mår mycket bättre om jag får till träningen så jag tog mig iväg. Det blev 40 min spinning och sedan styrkeövningar med kb.Oj, texten syntes lite dåligt på bilden. Dessa övningar körde jag : one-arm deadlifts, cleans and presses, shoulder tap plank, globet squat, one-arm row, stationary lunges.


Vi fick en skön ledig dag jag och lillgrabben. Ja ett och annat raseriutbrott fick vi båda två, men det känns som att det hör till ;).


Det blev lunch på Max, glutenfritt Delifresh kyckling-mål för mig, och chicken nuggets för lillgrabben.
Vi har hunnit med att köra några omgångar av Bilar-spelet som han fick i present igår och jag antar att ni ser på bilden vem som vann ;).


Annars så har vi handlat och fixat och donat inför kalasen i helgen, barnkalas imorgon och kalas för släkten på söndag. Och jag fick mig ett ryck och möblerade om på äldste grabbens rum, det blev så mycket bättre än tidigare, förstår inte att vi inte gjorde så från början?!?!
Nu slappar vi i soffan men det blir nog snart sängen för jag är så himla trött. Jag ska ju orka ta hand om ett gäng 5-åringar imorgon :).

Önskar er en fin helg!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Vad roligt med kalasande hela helgen! Det är galet jobbigt men otroligt roligt! Speciellt att få uppleva glädjen hos sina små, hoppas han får ett härligt kalas men det tror jag nog!
  Du är grym som kommer upp och tränar på morgonen!!
  KRam

  SvaraRadera
 2. Jag igen... Behöver hjälp! Försöker piffa till min sida och jag blir galen! Hur gör jag om jag vill ha en bildserie som du har under din stora bild??

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig som tränar på som du gör. Härligt!

  Ha en fin helg i kalasandets tecken :-)

  SvaraRadera
 4. Så som jag känner nu inför träning så hade jag nog glömt ställa klockan med flit ;-) Visst är det kul å fixa och möblera om... jag gjorde om i sonens rum och blev också helnöjd :-) Ha nu en härlig kalashelg... antar att ni somnar gott hela familjen imorgon kväll när allt kalasande är över ;-) Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag beundrar verkligen din motivation. Nu har jag inte kunnat träna på så länge men hoppas kunna komma igång med simning och långa promenader nästa vecka. Kram.

  SvaraRadera
 6. Grymt att du tog dig iväg! Man mår ju ändå så gott efter morgonträning!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Visst är det skönt efteråt, när man har tränat på morgonen och frukosten smakar ju gudomligt:) Lycka till med barnkalaset. Kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 8. Det gäller bara att gå upp, hur gärna man än vill znoosa.
  Hoppas du haft en härlig helg.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!