onsdag 6 november 2013

Slutade med att bara jag dansade

Tack för era kryahälsningar till lilltösen! idag har hon varit helt frisk och det var skönt att se en tjej med färg på kinderna när hon vaknade. Jag var hemma med kidsen idag men innan maken stack till jobbet så blev det ett pass på gymmet för mig. Idag blev det bara styrka, det är så skönt att få vara helt själv inne på gymmet så att man köra exakt vilka övningar man vill. Övningarna jag körde idag ser ni i bilden nedan :).
Har ni testat lakritspulver någon gång? Alltså det är ju perfekt att ha hemma, blanda i lite sådant pulver i en hallonsmoothie, mums! Det blev det för mig till mellis idag, lilltösen ville ha hallonsmoothie och lillgossen banansmoothie. De drack typ två munnar sen ville de inte ha mer, så jag satt där med tre glas :).Det blev typiska vab-aktiviteter idag, pyssel, spel och film. Vi körde även dansstopp, men båda kidsen tyckte det var så roligt att sköta musiken på surfplattan så det slutade med att bara jag dansade :). 
När maken kom hem var det dags för mig att ge mig ut på shopping. Presenter till vår blivande 5-åring skulle inhandlas och så handling inför helgens kalas. Nu är alla presenter klara och jag är galet trött så nu blir det sängen. 
Sov gott!

Kram Jennifer

1 kommentar:

 1. Körde faktiskt ett litet styrkepass här hemma igår, kors i taket!;) Borde skriva ner lite övningar, så jag vet vad jag ska göra. Har några övningar jag ska göra enligt sjukgymnasten, men sedan lägger jag till några coreövningar.
  Skönt att dottern mår bättre!
  Gott det lät med smoothie, det gör dottern ofta!:)
  Här fyller båda barnen år i november. Sonens paket är färdigköpta, men det fattas några till dottern.
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!