söndag 24 november 2013

Tomten

Alltså en dag i Stockholm med fantastiska människor är för lite. Vi hann ju inte med allt vi ville. Men som tur var så kände ingen någon stress över att de var tvungna att gå till en massa affärer utan alla kände att vi hinner det vi hinner och det viktigaste var att vi hade en mysig och trevlig dag tillsammans. 
Jo förresten, jag hade ett måste och det var att titta på NK´s julskyltning som jag älskar. Men det kändes lite ledsamt att inte ha barnen med mig, de hade älskat skyltnigen. Och inne på NK blev det än mer ledsamt för där satt ju en fantastiskt fin tomte som de såklart hade älskat att få träffa. Men jag skickade ett kort på mig och tomten till kidsen och skrev att jag talat om att jag har utomordentligt snälla och fina barn :).Lite pinsamt var det allt att stå där vid tomten, för det vara ju bara barnen som blev fotade med honom, men jag och syrran kunde inte låta bli ;).

Alla kände också att vi ville ta en tur till Gamla stan, för det är ju så mysigt där. Jag älskar de gamla byggnaderna och gränderna och jag skulle nog kunna spendera en hel dag där och bara njuta av allt fint och fota. Nu blev det bara att fota med telefonen för jag hade inte kameran med mig.


Som sagt, vi hade en riktigt bra dag och vi ser fram emot när det är dags att åka dit igen nästa år.

Nu blir det movietime här. Ha det gott!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Det är ju så fantastiskt mysigt att strosa runt i Stockholm.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen mysigt att gå i Stockholm! Skulle gärna komma dit nu i jul, men det kanske kan bli en tripp till Göteborg istället. Är något närmare för oss.
  Kram

  SvaraRadera
 3. NK's julskyltning ser helt underbar ut i år, ibland blir det en riktigt flopp men nu vill jag också dit och kika och det ligger bara ett stenkast från mitt kontor ;) Ni såg ut att ha fått ihop det riktigt bra denna dag i Sthlm ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Hihi klart att man får ta ett kort med tomten men du knödde väl dig inte före barnen iaf ;-)
  Vilken härlig helg att strosa i Stockholm!
  Här har helgen gått i ett (jag har kikat in här men att komm. "skulle jag göra sen" och sen ja tiden gick) I lördags jobbade jag över så helgen blev ganska kort och tröttsam men idag är jag hemma och vabbar med lille N så idag kan man väl kalla söndag då :-)
  Tråkigt med hälen men också bra att kolla så du vet att den inte ska överansträngas! Du är ju s duktigt på gymet!

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Åh vilken härlig helg! Älskar NK, traditionerna där är så fina med tomten och skyltningen. Kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Åh vilken mysig julstämning du bjuder på:) Kram.

  SvaraRadera
 7. Jag längtar ihjäl mig efter Stockholm nu!! Och så söt du är med tomten :-) Jättefin bild!

  Tack tack för det här härliga....om du har fler bilder så vill jag gärna se mer ;)

  KRAM!!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!