söndag 30 juni 2013

Tandvärk from hell

En bra helg går mitt sitt slut. Dessvärre har jag tandvärk from hell sedan igår, det är en av mina visdomständer som bråkar, inte ens alvedon biter mot smärtan. Kom nyligen hem från ett intervallpass med en kompis och hon fick verkligen dra mig fram, var inte alls i form. Men konstigt nog så när jag sprang försvann smärtan, men jag orkar ju inte kuta som en galning hela tiden ;), så det blir till att ringa tandläkaren imorgon. 

Tiden vid datorn och i bloggvärlden blir mindre och mindre nu under sommaren, det gäller ju att ta vara på tiden och vara ute känner jag.





Vi fick oss en bra dag i Leksand i fredags. Det var dock lite kallt men det stoppade inte lilltösen från att bada, lillgossen nöjde sig dock med att leka i sanden. Hopp i hoppborg, lek i lekpark, fika och gott grillat, som sagt en bra dag blev det.

Igår var det 40-årsfest, inte ett enda kort tog jag, lite tråkigt men jag hade inte tanke på att fota. God buffé, prat, kubbspel och lite andra lekar blev det. Det passade både vuxna och barn och jag tror att alla var riktigt nöjda. Vi stannade nog lite för länge dock mot vad våra kids klarade av för det var grin och bråk i bilen hela vägen hem, men men de hade skoj så länge vi var där i alla fall.

Idag var det kalasdags igen, men 2-årskalas. Tänk vad tiden går fort, min lille brorson blir redan 2 år.




Jag hade ingen kamera med mig varken till Leksand eller kalaset så det fick bli fotande med telefonen, därav kvaliteten på bilderna. 

Nu blir det till att kolla på Wallander. Ha det gott!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

  1. Åh, din stackare. Att ha tandvärk är minsann ingen hit. Hoppas att det löser sig för dig mår bättre igen!

    Det där med kameran... vet inte hur mycket du har läst på min blogg men min kamera gick mycket ledsamt och retligt sönder förra sommaren och jag har fortfarande ingen. Ibland lånar jag makens annars blir det kort med iphonen, som faktiskt tar bra bilder. Jag önskar mig så klart en riktig kamera men har inte haft råd att lägga pengar på någon ännu. En sådan som jag vill ha kostar en hel del tyvärr.

    Leksand, bor dina föräldrar där? Här är vi en familj som hejar på Leksand när det gäller hockey. Som du förstår så var vi och i synnerhet sonen och maken så glada när de gick upp i serien nu. maken har haft dem som favoritlag så länge som jag kan minnas.

    Ikväll hinner jag inte med Wallander, det får bli nästa avsnitt.

    Söndagskram från mig till dig!
    Veronica

    SvaraRadera
  2. Äh fy attans för tandvärk, jag har iofs aldrig haft det men tror säkert att det kan kännas som smärta från hell!
    Håller med dig, utetiden är prio och bloggandet mindre men det är
    Årstiden!
    Vilken härlig helg ni har haft... Ja badandet ser lite kallt ut!
    Jisses jag känner mig sådär Blaha Blaha i kroppen! Blev en promenad idag, igår var jag för seg efter fredagens festligheter för att ens vilja eller orka ta
    Mig ut.. Nystart imorgon!
    Ha en bra start på veckan!
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  3. Fy bubblan för tandvärk, hoppas du får ordning på den snart!

    kramen

    SvaraRadera
  4. Aj,aj tandvärk är verkligen ingen hit.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas att du blir av med tandvärken snart, inte alls kul!

    SvaraRadera
  6. Fy för tandvärk. Stackars! Hoppas att du får ordning på det snart. Det låter som om ni har haft en fin helg annars :)

    Kram på dig! Anna

    SvaraRadera
  7. Usch då, inget kul med tandvärk! Hoppas att du känner dig bättre idag.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Ahh tandvärk är fruktansvärt, hoppas du fick hjälp idag!
    Den där marängkompositionen ser ju helt underbar ut!!!!

    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!