onsdag 26 juni 2013

Glöm att jag springer förbi dem

Haha, vilken joggingrunda jag fick mig idag. Ja, jag skrattar åt mig själv faktiskt. Som jag nämnt tidigare så är jag ohyggligt rädd för gässen som finns nere vid rundan runt älven, de skriker så fasligt åt mig. Idag när jag kom joggandes, halvägs, så stod de där, två enorma gäss och deras ungar, mitt på vägen. Glöm att jag springer förbi dem, det var bara att vända. Jag vet, det är skitfånigt och det är därför jag skrattar åt mig själv nu. Men nu har jag kommit på att jag kan lägga upp det på ett annat sätt, anledningen till att de fräser mot mig är ju att de är rädda, och eftersom jag är så snäll så vill jag ju inte skrämma dem och därför valde jag att vända om ;).

Inte nog med gässen, jag fick även lov att ta en tur in i skogen för att göra nummer två. Orutinerat så hade jag inget papper med mig så nu kan vi snacka om att jag fick använda "lövtunnt papper", men det gick det med :).Det var riktigt skönt att komma hem efter dagens runda :).


Sedan jag slutade med gluten så har min mage varit så lugn och fin så jag blev lite fundersam efter mitt skogsbesök ikväll om jag har råkat få i mig något med gluten i. Jag som älskar bröd var lite orolig hur jag skulle klara mig utan allt gott bröd, men det går faktiskt jättebra. Jag har inte hittat något mjukt glutenfritt bröd än som jag är jätteförtjust i, men knäckebrödet på bilden ovan är supergott.


Nu börjar småttingarnas dagisfröknar gå på semester, så idag efter dagis blev det till att fixa små presenter till dem så att de kan få dem imorgon. Småttingarna fixade så fina små kort att sätta på.
Nehej, nu har jag eftersvettats klart och ska hoppa in i duschen.

Ha det!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Dom där gässen. Förstår att du vände om. Jag hade gjort samma sak ;).

  Hoppas du får en bra onsdag!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Hade också vänt om det stått gäss i vägen! Har inte joggat sedan i torsdags p g a mitt knä, men tänkte ta en kortare runda imorgon. Hade tänkt idag, men nu ska jag vara barnvakt.
  Skönt att du blivit bättre i magen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gässen hade jag också valt att springa en omväg runt. Och mjukt gott glutenfritt bröd växer tyvärr inte på träd :( Kram.

  SvaraRadera
 4. Gillar inte heller att springa förbi gässen;(.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så omtänksamt av dig, att inte störa gässen ;-).
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Gäss är inte att leka med.... Jag och min pappa blev jagade av ett par gäss i Pildammsparken i Malmö en sommar! Min käre far lurade i mig att man skulle flyga med armarna när man sprang förbi så det gjorde vi och jisses vad arga dom blev. Vi sprang fort som attan och sedan dess aktar jag mig för gäss!

  KRam

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!