torsdag 13 juni 2013

Tacksam

Alltså just nu känner jag mig bara så tacksam över hur himla bra jag har det. Jag kan ibland falla in i negativa tankar och känna mig stressad över allt som ska göras och barnen som gapar och ropar efter mig. Men så tänker jag till, visst småttingarna är inne någon riktig grin- och bråkperiod och det tar lite på tålamodet kan jag lova, men vad vore jag utan dem? Jag har en riktig skatt bestående av tre fantastiska barn.


Lite lek på skolgården under skolavslutningen.


Idag var det skolavslutning här i staden, tänk min grabb går ut sjuan, vart har tiden tagit vägen??? Regn och rusk var det men småttingarna klagade inte för de kunde leka och ha roligt medan det var tal och sång.

Grabben fick bestämma lunch idag, kinamat var han sugen på, så det fick det bli efter avslutningen, men efterrätten tog vi hemma.  
Det blev lite jordgubbsbubbel (läsk), glass, grädde och jordgubbar, inte helt fel. Med tanke på allt jag stoppat i mig så känns det skönt att jag startade dagen med en promenad :).
Hu vad det regnade, jag var genomblöt när jag kom hem, men det var skönt ändå :). Jag kör vilodag idag så mer än promenaden blir det inte. 

Jag hoppas att ni haft en fin dag och att solen visat sig hos er.

Ha en bra kväll!

Kram Jennifer


8 kommentarer:

 1. Även fast man är lyckligt lottad med en massa skatter, så kan man få bli trött ibland, eller hur?! Solen kom fram hos oss när jag stämplade ut för fyra veckors semester.
  kram Helena

  SvaraRadera
 2. Klart man får bli trött på sina barn ibland även om man älskar dem över allt annat!:)
  Vår dotter har skolavslutning utomhus imorgon fm och vi hoppas att vi klarar oss från regnet. Sonen som slutar åttan, får inte ha med några föräldrar. Vi får lunch hos svärmor imorgon efter avslutningen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Min lille ettåring är ÖVERALLT, och den äldste kan man få sina utbrott och irritation över men det tillhör liksom eller hur? Så jag känner mig också otroligt lottad... Och under avslutningen tänkte jag precis som du, mina underbara barn som gör mig halvt galen ibland men vad jag älskar dom
  Härligt med en morgonpromenad :) trots regn...
  Här öste regnet ner under avslutningen, men gott för trädgården iaf
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Tror det är viktigt att kunna känna den där tacksamheten, att bara stanna upp och njuta av allt fantastiskt runt omkring. Ibland när mina barn är trotsiga brukar jag tänka utveckling och att allt är precis som det ska... Det hjälper mig!

  KRam

  SvaraRadera
 5. Klart att man är fantastiskt tacksam för de fina barn man har, men livet går ju upp och ned och det är ju en tjusning i sig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt!
  Fina bilder och söta barn. Fikan såg god ut också :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tålamod är något jag definitivt hade behövt mer av. Mun lilla tjej har just intagit jag-kan-själv-fasen del 1. :) Men jag håller med dig, tacksamheten är större! Kram

  SvaraRadera
 8. Fina tanke. Visst är det så att ibland blir det för mycket för oss mammor och vi tycker saker och ting är jobbiga men som sagt, vad vore viutan våra skatter (barnen alltså). Dom små förgyller livet totalt även om dom går en på nerverna ibland. Hi hi.
  Det finaste vi har ska vi vara rädda om.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!