onsdag 31 oktober 2012

Vi skjuter på det

Jodå, jag överlevde träningen igår, men träningsvärken kommer mer och mer. Det var ett riktigt roligt och jobbigt pass, jag var trött redan efter uppvärmningen ;). Vi jobbade i 4 olika zoner och zonerna innehöll tre övningar som skulle köras under fyra minuter och sedan gick man vidare till nästa zon. Det var både styrka och flås som sattes på prov och så avslutades passet med tabata-intervaller i fyra minuter och idioten, jag kan lova att jag kommer att gå på det passet fler gånger.

Idag blev det lite lugnare träning, jag lyckades dra med mig grabben på ett bas-spinningpass. Det var första gången grabben testade spinning, men tonåring som han är så var det svårt att få ur honom om han gillade det, men jag tror det. Svaren jag får när jag frågar honom något är typ, ja, mm, nej, sådär, vet inte, kanske.Lite Halloween-rosor har vi alla fall.


Vi skjuter på det där Halloween firandet till på lördag, då blir det lite god middag med vänner och barnen kommer att få skära och fixa med pumpor så det slår härliga till (om jag kommer ihåg att köpa pumpor förstås). Men godis är inhandlat och några dörrknackare har varit här och självklart har vi tjuvsmakat på godiset, för att fira att hela familjen har höstlov nu! 

Nu blir det snart filmmys, maken och grabben är och hyr en film så er får jag besöka imorgon istället. Känner att jag vill tacka för era kommentarer, det är alltid så roligt att läsa dem och idag vill jag också ge ett särskilt tack till bloggen Dagar av lycka som gjorde mig så glad idag :)!!!

Förresten jag kör ett fint citat också:

"Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara fått ett hjärta?" Puh tänker en liten stund och svarar "Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta." Nalle Puh

Ha det bra där ute!

Kram Jennifer


3 kommentarer:

 1. Mysigt att köra halloween i helgen!!

  Och du är jätteduktig som tränar. Roligt att ni tränar ihop du och sonen!

  Vi kör film, mys, godis, tända ljus...pumpor som lyser. Känns lagom och bra med tanke att saker och ting fortfarande inte är "back to normal" 70% i stan och grannstaden är utan el fortfarande.

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Filmys är ju alltid uppskattat, snygga halloween rosor:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag fick med mig tonåringen på dead ball i lördags. Samma sak där. Jag såg att han gillade det. Men att erkänna det.... Oh no. Visst är det kul att träna med barnen. NÄr man hittar en träningsform på allas villkor. Ha en skön dag

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!