lördag 13 oktober 2012

Premiär

Nu ska jag berätta en sak som jag faktiskt skäms lite över. Idag var det premiär för mig på soptippen, jag har aldrig under mitt 33-åriga liv satt min fot på soptippen förrän idag och ja, jag skäms lite över det. Maken tycker det är en fånig sak att skämmas för, han tycker att det är ganska naturligt att det alltid har varit han som fixat soptippsvändorna. Men nu så är det gjort, jädrans vad jag ska göra soptippsvändor nu, aldrig mer ska vi ha berg av sopor i uthuset ;) (haha få se hur länge jag håller det). 

Dagen började med lite städning och spelande av pizza-game, den som har konstruerat det spelet funderar jag hur den har tänkt, för det är så himla svårt så det är knappt att man som vuxen klarar av det.

Pizzan balanserar på kockens finger och så ska man lägga på fyllning på pizzan utan att det trillar av. Det gäller att ha tungan rätt i mun :).


Kan ni tänka er att det blev gofika idag igen, makens pappa och syster med sambo var här och hälsade på, och man kan ju inte ha besök utan att bjuda på fika, eller hur?


Bullar bjöds det på idag.Lite shopping blev det idag också, var bara tvungen att fixa till lite på trapporna ute och slänga bort de fula vissna blommorna.Och så fick det följa med lite blommor till middagsbordet också och lilltösen hade 20 kr med sig i blomaffären och var så stolt över att hon fick köpa sig en alldeles egen blomma. Hon har pyntat den med lite fjädrar och ställt den i fönstret i rummet. 

Ja det var lördagen det, helgen bara springer ju iväg, hinner inte med hälften av vad man tänker att man ska göra, men men, så är det, det som inte hinns med idag får göras en annan dag :).

"Det som är förbi kan inte förhindras, det ska man inte vara förgrämd för."
Pawnee

Hoppas er lördag varit kanon!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Nä man kan verkligen inte ha besök med fika!
  Fika kan man väl aldrig tröttna på, eller?
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart det ska vara fika, det ska ju vara gott att leva:). Ha en fortsatt fin helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har varit och fikat hos min mormor idag och hennes nötkakor är inte dumma alls!:)
  Vad fint du gjort det i utekrukorna. Jag funderade på detta häromdagen, om när jag ska byta till ljung i våra?!? Får nog vänta ett tag då bollkryssen fortfarande ser fina ut.
  Jag har bara varit på tippen ett fåtal gånger, brukar vara maken som fixar detta här också.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hade aldrig åkt pendeltåg när jag flyttade utanför stan. Haha. Och tippen. Du är inte ensam. Men nu åker jag gärna. Eller gärna och gärna. Det är lätt och smidigt
  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 5. Bättre sent än aldrig ;) Tycker tippen är riktigt rolig. Skönt att rensa!

  Vad underbart att bjuda på nybakade bullar!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Kan inte annat än hålla med, knappt hälften hinns med men det kanske betyder att man njutit lite av dagen också !?! Vad glad att du sluppit "tippen" min man vill alltid ha med mig dit - fattar inte varför, jag har tusen andra viktigare saker att göra hemma!!!

  Kram Ullis.....och i morgon kanske vi hinner med lite mer ;)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!