tisdag 30 oktober 2012

HIT

När lilltösen var hemma hos sin farmor i helgen så lärde farmor henne att virka, oj vad hon tycker det är roligt. Jag själv har inte haft en tanke på att lära henne det, men nu kan vi lika mycket, lilltösen och jag, för jag kan också bara virka långa maskar :). Allvarligt, jag har faktiskt kunnat virka förrut, men nu får jag inte alls till det utan jag blir bara arg och slänger i från mig grejerna, hmm, tålamod är inte min bästa sida.


Lilltösens virkning.

Hon virkar massor av halsband :).


Ikväll ska jag testa något nytt, jag ska gå på ett pass som Friskis & Svetttis har, HIT, heter det. Det här är Friskis beskrivning av passet:


"Detta är vår tuffaste träning. HIT är ett pass med hög intensitet rakt igenom och där du känner igen moment både från klassik fysträning till hårda intervallpass. Alla dina fysiska kvaliteter utmanas, med betoning på uthållighet inom styrka och kondition, spänst, explosivitet och snabbhet.
Passet är uppbyggt i zoner. I varje zon utför du tre olika övningar i så mångavarv, loopar du hinner. Tempot är högt och vissa övningar bygger på redskap som kettlebells, skivstänger, medicinbollar, hopphäckar. HIT är rejält tuff träning, men du tävlar mot dig själv och du har gruppen och ledaren som stöd."  

Få se om jag överlever passet ;). Känner mig fortfarande lite svag i kroppen men jag får hänga på så gott jag kan.

"The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100 percent." -Arnold

Hoppas ni får en bra kväll! 

Kram Jennifer

12 kommentarer:

 1. Oj, det lät inte som nån lek precis... Jag skulle aldrig ens våga mig dit! Men jag är säker på att det kommer gå bra för dig och jag kan tänka mig att man känner sig nöjd efteråt:)

  Kram pernilla

  SvaraRadera
 2. Här var det mormor som lärde min tjej att virka, mysigt tycker jag när kunskapen går via far och morföräldrar!!
  Ska bli roligt att höra om du överlevde passet. Träning på friskis är nog det jag saknar mest, var tvungen att omprioritera när jag började som återförsäljare. Annars hade det inte blivit några kvällar med familjen! Men förhoppningen är att snart kunna ta upp det igen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte heller virka, så det är inget att hänga läpp över :)
  Men jag är ganska duktig på att sy. Men just handarbete not my thing
  Dottern din kommer säkert ha virkat värsta lapptäcket medan du fortf kämpar på med dina maskar. Så brukar det vara. Kidsen snappar upp allt så mycket fortare. Kram

  SvaraRadera
 4. Å vad mysigt att ha en farmor som lär en att virka, förstår att hon tycker det är kul lilltjejen:). Smart grej med gummibandet. Jag, grubblarnas grubblare måste testa. Ältar nästan ihjäl mig ibland. Särskilt om nätterna. Lite jobbigt att snärta sig när man ska sova, så då kanske man slutar älta;). Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 5. Det är ju så kul att virka!:)
  Den där träningen lät kul också, hoppas att du inte var helt slut efteråt. Jag har varit ute och sprungit idag och det kändes riktigt bra.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha, det låter onekligen späännande! Jisses, det låter som om du kommer ha härlig träningsvärk i morgon :)

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Låter som ett jättekul pass du ska på och Crossfit är faktiskt bokat för mig om ett par veckor så det ska bli riktigt spännande ;) Kul att hon lärt dig virka din dotter, jag är heller inte pysslig och har inte lärt min tjej nåt sånt men hon är precis tvärtom älskar att sy, sticka, virka och brodera men den inlärningen har farmor och skolan fått stå för man kan ju inte ansvara för allt ;) ...eller hur?!?

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 8. Mysigt att virka, vilka vackra bilder.Min mellanson har syslöjd som favoritämne :) så snart lär väl han mig att virka igen för jag kommer inte ihåg hur man gör...kram Diana

  SvaraRadera
 9. Vad mysigt att farmor lärt Ebba att virka. Emma är på mig att hon vill lära sig så man kanske skulle ge sig på det och försöka lära henne :).

  HIT lät kul - har oxå funderat på det passet. Vi kanske kunde köra tillsammans någon gång?

  Ha en bra dag! Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vore kul, jag och Linda ska troligen dit på tisdag nästa vecka så om du kan då så är det bara att hänga på!
   Ha en bra dag du med! Kram Jennifer

   Radera
 10. Den träningen vill jag också testa!

  SvaraRadera
 11. Det är verkligen roligt att handarbeta med barn!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!