tisdag 16 oktober 2012

Trött så in i bängen

Alltså förlåt, nu gnäller jag igen, men jag blir så less, jag blir aldrig riktigt frisk. Jag går runt med lite feber, det vill inte ge sig, det är inte hög feber, det ligger runt 37.8-37.9 och i normala fall ligger jag på 37.2. Och trött så in i bängen är jag. Vad tusan ska jag göra för att bli riktigt frisk??? jag är ju inte så sjuk så jag stannar hemma från jobbet, men jag törs inte träna och jag mår pest av det, jag vill röra mig, använda mina muskler, känna att kroppen får ta i, svettas och få den där härliga känslan i kroppen som man får efter ett riktigt bra pass.

Och så vill jag vara en pigg och glad mamma som spritter av energi och gör en massa roliga saker med barnen, men jag orkar liksom ingenting, när vi kommer hem från jobb och dagis finns ingen energi till att göra något extra.En glad liten tös på väg till simskola :).


Men vissa saker måste man orka med, idag var det simskola för lilltösen. Maken hann hem så lillgossen kunde stanna hemma och då är det inte så betungande att åka iväg, det blev en ganska avslappnad stund då jag kunde sitta och prata med en kompis under tiden lilltösen var i bassängen :). 


Haha, ja det kanske är så :).
Bild via


Nej nu ni, undan med datorn nu blir det fotboll, heja Sverige!

Ha det gott!

Kram Jennifer

21 kommentarer:

 1. Men det borde du! Stanna hemma från jobbet, alltså. Tror du inte att det är lite riktig vila du behöver? Usch vad tråkigt det är när det blir så där långdraget och man är trött hela tiden:(

  Krya på dig och ta hand om dig!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kanske borde det. Tack för omtanken! Kram Jennifer

   Radera
 2. Men du, detta låter inget vidare :( Men som föregående skrev tror du inte att du behöver ordentlig vila!? Dottern gick här långe i våras och var så fruktansvärt trött bla. Det visade sig till slut att hon hade järnbrist och pollenallergi! Många prover togs innan de kom fram till det och blodvärdet var bra men det finns tydligen ytterligare ett järnprov man kan ta. Hur som helst så fick vi vor pigga tjej tillbaka med blutsaft och allergitabletter. Det här kanske inte alls har nåt med dig att göra men det kändes lite lika med tröttheten.
  Krya på dig!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har varit iväg så de har kollat järndepåerna och väntar nu på svar, håller nästan tummarna för att det är det för då är det ju lätt åtgärdat. Tack så mycket för omtanken! Kram Jennifer

   Radera
 3. Inte kul att du inte mår bra och är trött hela tiden :(. Det är ju inte helt lätt att själv vara risig när man har små att ta hand om. Hoppas du blir piggare och mår bättre snart. Kanske borde du kolla järnvärdet (om du inte redan gjort det) och sen är ju ett tips att ringa till Britt-Marie på Livskällan i Falun (om du inte redan gjort det), hon har gjort mirakel med mig!

  Krya på dig min vän!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntar på provsvar gällande järnet och så ska jag ta mig i kragen och ringa till Britt-Marie. Tack för omtanken Carina! Kram Jennifer

   Radera
 4. Tråkigt när det är så där! Hoppas verkligen att det vänder för dig, så att du får känna dig pigg igen.
  Och du, hälsan går alltid först och då kan det ibland innebära några dagar hemma från jobbet för att må bra igen. Är själv dålig på det, men ibland måste man.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nog skulle man stanna hemma oftare än man gör, det gäller ju att vara rädd om sig! Kram Jenifer

   Radera
 5. Jag gillar att du inte alltid är glättig och glad utan säger som det är, alla andra bloggar är oftast bara superhappy:) jag har också varit lite hängig, precis så att man inte kan träna...men nu får det vända! Take care! Kram Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, du får krya på dig! Kram Jennifer

   Radera
 6. Ja det är knepigt det där... Men med jämna mellanrum drar man på sig lite sånt som gör att immunförsvaret går i botten för att sen resa sig igen!
  Krya på dig!
  //BeA

  SvaraRadera
 7. Din kropp verkar tala om för dig ordentligt att det är viloläge som gäller!! Tråkigt, men du kommer igen ;-) Under tiden får du bara vara!
  Krya på dig!
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog så. Tack för omtanken! Kram Jennifer

   Radera
 8. Men hallå vännen! Det där låter inte bra!!!! Man kan ju inte vandra omkring med feber. Har du sökt för det? Förstår att du inte orkar ngt man blir ju helt slut. Var rädd om dig nu Stor krya kram Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för omtanken! Kram Jennifer

   Radera
 9. Hej, vad jobbigt att vara dålig och inte veta vad det handlar om, förstår att det tar på energi och humör! Var rädd om dig!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack, försöker med det :). Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!