onsdag 17 oktober 2012

Drömma och min stora last

Idag fick jag provsvaren, de såg bra ut, även järndepåerna. Jag hade ju liksom nästan hoppats på att det skulle vara järnbrist som gör att det känns som det gör i kroppen. Men däremot så visade det sig att jag hade för låg dos av levaxinet som jag äter för att jag har för låg ämnesomsättning, vilket i alla fall kan förklara tröttheten. Så nu blir det till att öka dosen så hoppas jag att jag snart spritter av energi :)! 
Men däremot så fick jag ingen förklaring till att kroppen svarar så dåligt på träning och att febern pendlar upp och ner, men men det ska väl bli bra snart. 
Tusen tack för er omtanke, jag blir så glad av era kommentarer!!!Min stora last, jag älskar godis och speciellt lakrits. Har hittat viktväktarnas lakrits som är riktigt god. Så en sådan här påse åkte i magen då jag satt och läste in mig på en presentation på jobbet.


Alltså det där sötningsmedlet som är i godiset kan vara lite lurigt, det brukar bli så att jag plötsligt måste rusa in på toaletten, så det var en vild chansning att trycka i mig påsen före en presentation på jobbet :). Sötningsmedlet sätter liksom lite fart på magen.Nu behövs verkligen höststädning ute, nu har även päronen trillat ner på marken.


Regnigt och kallt känns som det är mest hela tiden nu, var tog den härliga hösten vägen? Nu blir det mest till att vara inne. Jag och lilltösen satt och tittade i Lantliv idag och drömde lite, så roligt att sitta med henne och höra hennes synpunkter på saker och ting, för det mesta gillade vi samma saker :).Ett sådant här hus bestämde jag och lilltösen att vi ska skaffa och så ska det vara ett sådant kök i som på bilden :).
Så härligt att drömma tillsammans, lite pärlande blev det också.


Ojoj vilket spretigt inlägg det blev idag, men jag känner mig nog lite spretig. Och förresten eftersom jag ändå skrivit om ditten och datten, såg ni matchen igår? wow vilken upphämtning, helt otroligt. När det stod 4-0 gav jag upp och gav mig ut på nätet och tittade bara lite i ögonvrån på matchen, men när det blev 4-3 så blev det ju genast spännande.

Ha en bra onsdagkväll!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Vad jobbigt att må som du gör! Hoppas det blir bättre snart! Gud vad gott med lakrits! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. jobbigt att inte få en massa enkla svar som gör att du vet vad du ska göra för att må bättre, dock lite på vägen i varje fall! förstår din frustration. Bra att du tar tag i det och lite låter tiden bara gå ivarje fall! Salt godis är en last på min front också, älskar salt, gärna med hallonsmak till, en suverän godis är Salt-hallon-skalle....mmmmm så gott!

  Ha en bra kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Det var ett vackert hus ett sådant skulle jag definitivt också kunna tänka mig!!

  Hoppas du snart mår bättre!!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att du inte fick klara besked, men jag hoppas att den höjda dosen kan göra lite i alla fall.
  Här är det choklad som är den stora lasten, men jag förstår precis vad du menar med det där sötningsmedlet...!;)
  Jag är så nöjd med mig själv idag för jag lyckades springa en halvmil på en kanontid enligt mina mått mätt. Nu är det skynda långsamt som gäller och bygga upp kroppen ordentligt inför Gbg-varvet i maj.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen det löser sig med hälsan - inte alls kul när man inte är på topp :( fast håller med att det var en otrolig match igår, jag gjorde som dig och började ägna mig åt annat efter 4-0 målet då gav man liksom upp men tur att killarna i landslaget inte gjorde likadant ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det hjälper att öka din dos av levaxin så att du blir pigg och mår bra snart igen. Och att febern ger sig och drar sin kos. Kram

  SvaraRadera
 7. Vad bra att du har järn! Jag gillar din prickiga duk!!!

  SvaraRadera
 8. Det här med rätt dos är trixit. Min mamma äter levaxin så jag vet hur det kan vara. Hoppas du känner dig piggare snart och blir feberfri.

  Jag är också en lakritsälskare. Sötningsmedelsyndromet - känner igen det!

  SKöt om dig

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hoppas det ordnar till sig med rätt dos så du känner dig bättre snart!

  Man måste få både drömma och ha laster - tänk vad tråkigt livet vore annars :).

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du får en bra dag gumman... och att du blir piggare snart.:-) Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!