onsdag 24 oktober 2012

Björna

Jaha, jag som trodde jag var fit for fight igen, men ack så fel jag hade. Sprang en liten runda igår innan jobbet och kroppen protesterade, trots att jag bara joggade lätt så domnade det från svanken och ner på baksidan av benen och det känns som att benen inte skulle kunna bära mig. Därför valde jag bort crossfit-passet idag för jag tänker inte göra bort mig igen och skämmas över att bli liggandes, nej därför fick det bli en promenad istället. 


Riktigt mörkt ute och det börjar bli mer löv på marken än på träden.


Jag gillar att gå raska promenader med hög musik i öronen, men ikväll måste jag säga att upplevelsen inte var jättehärlig. Jag hade under hela promenaden en känsla av att jag skulle behöva besöka en toalett och göra nummer 2, eller björna som en kollega kallar det ;). Efter en timmes promenad med den känslan lovar jag er att det var gott att komma hem till toaletten.

På tal om att göra nummer 2 så måste jag ju bara berätta, det är så att vi i mitt och makens sovrum har en liten toalett där vi haft en liten vattenskada, vi ska nu lägga in nytt golv och har tillfälligt burit ut toalettstolen så att den står i vårat sovrum, så hör jag idag hur lillgossen skriker "jag är klar", och jag går till toaletten på nedervåningen, men ingen lillgosse där. Han fortsätter att skrika och jag inser då att han sitter på toalettstolen i vårat sovrum!


Min goa lillgosse!


Nej men oj vad klockan går, jag som hade tänkt jag skulle ta mig ett bad kanske får bli en dusch istället.

Må så gott fina ni!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Ja va ska man gör skrattar så tårarna rinner, ni är en härlig familj som bjuder till många leenden och skratt....
  //Kram L

  SvaraRadera
 2. Haha...:-D Ja, jag skrattar jag. Härligt!:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt, nu fick jag ett litet skratt så här innan läggdags!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. ;-) verkligen en go lillgosse!!

  Bra att du tar det lugnt idag. Promenad är bra!

  xx

  SvaraRadera
 5. Haha, nu fick man sig ett gott skratt!
  Ta det lugnt och promenera istället.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 6. Jobbigt när kroppen inte vill vara med. Ta hand om dig och träna försiktigt. Promenader är också bra, även om jag har full förståelse för att du hellre vill springa.
  Ja du, det där med nr två när man är ute och springer har man ju varit med om ett antal gånger. Då gäller det att man springer i skogen...
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åh, nej o nej! Lärdom: ha inte en toalettstol i sovrummet!;)

  Härliga höstbilder!

  kram pernilla

  SvaraRadera
 8. Nu fick jag mig ett gott skratt - goa Joakim :).

  Bra att du tar det lugnt och lyssnar på kroppen även om jag vet att det är jobbigt. Men det är det enda rätta att göra i långa loppet! Underbart med promenader i höstmörkret.

  Sköt om dig!

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!