tisdag 23 oktober 2012

Stolt

Idag blir det lite skryt, men jag är så stolt över min lilltös! Det var avslutning på simskolan idag och oj så duktiga alla barnen var. Min lilltös, hoppade från kanten, doppade huvudet under vattnet, flöt som en stjärna och simmade med simdyna. Det låter väl inte så märkvärdigt, men hon har varit väldigt rädd för vattnet och inte alls velat få vatten i ansiktet eller släppa fötterna från golvet så jag är faktiskt riktigt stolt över att se vilka framsteg hon gjort!Härligt att se så skoj hon hade i vattnet! (glömde kameran hemma och det blev inga höjdarbilder med telefonen, men de får duga :))


Om jag har någon läsare kvar från i vintras så kanske ni minns hur eländigt jag skrev om simskolan då (skulle länka till något gammalt inlägg men hittar det ju såklart inte). Förra omgången av simskolan var det så att man skulle vara med sitt barn i vattnet och lära dem efter lärarens instruktioner, och hur bra tror ni det fungerade??? det funkade ju inte alls, det blev bara bråk för hur kul är det att göra som mamma säger? Men nu när den här mamman inte ens fick vara med i hallen förrän idag så har det gått hur bra som helst :).Det här sitter jag och trycker i mig just nu, gott!!!

"Lakrits: lugnande konfektyr, inom medicinen använd i avslappnande syfte." Okänd

Hoppas er dag varit bra och att ni får en bra onsdag!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

 1. Åh visst blir man stolt, det är så mammahjärtat brister ibland!! Härligt när man kan hitta bra ursäkter till att unna sig lite extra gott. Låter bra eftersom jag verkligen gillar lakrits!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att se barnen göra framsteg och flytta sina gränser så självklart ska du vara stolt! Härligt att se på korten hur glad fina tösen är!

  Mmmmm - lakrits!!

  Ha en bra kväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt! Det är bra att de lär sig att inte vara rädd medan de är små!

  SvaraRadera
 4. Tack för din påhälsning! Vad kul för din tjej att hon gjort sådana framsteg i vattnet! Det är ju bra om de inte är rädda för vatten!
  Min numera vuxna dotter var också rädd för vatten, men det släppte som tur var!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Bra gjort lilltösen! Det är klart att man ska få vara glad och stolt över så stora framsteg. Åh barnen är ju det finaste man har.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt när det vänder:)Och det där om lakritsen lät ju perfekt för mig som älskar saltisar!

  SvaraRadera
 7. Heja, superbra!!! Såklart man blir stolt, hjärtat svämmar över!

  Jag blir såå avis på din lakrits ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 8. Våra barn har varit livrädda för vatten och dusch och bad var som rena tortyren i en viss ålder. Maken var då trogen gäst på badhuset varje vecka med dem och nu är de värsta baddjuren!:)
  Klart man är stolt när man ser hur mycket som har hänt med sina barn, särskilt när man vet utgångsläget!:) Konstigt att ni skulle lära ut. Det hade inte funkat med min dotter heller.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder även om kvaliteten inte är super!
  Det syns att hon älskar att vara i vattnet :-)

  Lakrits är så gott. Hela veckan räknar jag ner till mitt choklad på fredag kväll :-)
  Har helt kommit ur det där beteendet med att äta godis mitt i veckan sedan jag började med viktväktarna. Blir jag sugen så slinker det ner en clementin istället.

  Ha en fin dag!
  Kram K

  SvaraRadera
 10. Härligt collage!!!
  Önskar dig en riktigt fin onsdag
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 11. Åh, vad härligt att skräcken släppte för henne! Rediga tjejen. Visst är det så att det oftast brukar gå bättre när föräldrarna inte är med :)

  Ha en fin dag!
  kraaaaaam
  /Anna

  SvaraRadera
 12. Mamma-hjärtat slår slag av speciella anledningar... det är fint och det är så härligt att det finns... mamma-hjärta!!!
  Kram BeA

  SvaraRadera
 13. Såklart man ska skryta och vara stolt över sina barn. Bara att skryta på tycker jag. :-)

  kram Linda

  SvaraRadera
 14. Helt normalt du är ju en stolt mamma så det kallas inte för att skryta ;) Vad skönt att hon kommit över rädslan, respekt för vatten ska man naturligtvis ha men man behöver ju lära sig simma ;)

  Tack för komplimangen ang vårt hus, är väl kanske itne mitt drömhus längre men det var det när vi byggde det för åtta åpr sedan men det sägs att man behöver bygga tre hus inna man blir helt nöjd och det kommer ju aldrig att hända...ha ha ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!