måndag 15 oktober 2012

Dårhus

Oj så mörkt det är. Idag var det mörkt när jag gick till jobbet och mörkt när jag kom hem. Och oj så trötta vi är hela familjen, tror mörkret spelar in där. Vi käkade direkt när vi kom hem från jobb, dagis och skola, sedan ville lilltösen gå upp och vila i sängen och titta i en bok och det tror jag aldrig har hänt förut :).
När jag gick upp och tittade låg lilltösen i sängen och bläddrade i boken Solen som är en faktabok om solen som hon älskar. Eftersom jag också kände mig trött så la jag mig bredvid henne och så läste vi lite Bamsetidningar, när lillgossen hörde det kom han också och kröp upp i sängen, myspys!

Nu skulle jag kunna sluta skriva här och låtsas som att vi är en väldigt lugn och harmonisk familj men jag väljer att berätta hur hur det gick till inför läggningen. Det är ganska ofta tjat när det är dags att borsta tänderna och ikväll blev det mer än tjat. Lillgossen är så envis och vägrade komma innan han var klar med sin legobil, jag försökte vara tålmodig och lät honom bygga, men bilen gick bara sönder och sönder och sönder och han ville bara fortsätta och fortsätta, så till slut brast det, jag skrek, lillgossen skrek, jag kastar kläder i golvet, lillgossen blir ännu argare, lilltösen börjar gråta, jag börjar gråta, lillgossen börjar gråta och jag börjar tro att jag bor i ett dårhus eller kanske snarare att jag behöver uppsöka ett!

Ja så kan det gå till här i huset, men nu sover de sött och jag sjunker ner i soffan.

Hoppas er kväll är riktigt bra!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Kommer på mig själv att jag sitter o ler, känner igen mig i de du skriver om de nu kan va någon tröst ;)
  //Lotta

  SvaraRadera
 2. Ja, jösses, hur många gånger har inte mysiga kvällar förvandlats till kaos...
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Det kan vända fort.... Först mys sen kalabalik!! Tror vi alla har ett dårhus emellanåt! :)

  SvaraRadera
 4. Ja här kommer jag också ihåg vändningen från myspys till hysteri, så är det nog hos alla:)))

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Det kan gå på sekunder....från harmoni till kaos. Jag tror vi alla känner igen oss med barn!

  Bra att få tid att varva ner. Imorgon är en ny dag ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Du är inte ensam (om det nu kan vara till någon tröst?). Hemma hos oss vänder det också på 1 sekund. Hoppas det är lugnare i dag!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Äntligen kom jag in på din blogg. Har inte gått att titta in här på ett tag.
  Visst är det mörkt och så trött så trött, känner igen mig.
  Önskar dig en mysig kväll
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 8. Jag tror att vi alla kan känna igen oss i de där stunderna Jennifer. Både myset och de där stunderna då tröttheten gör att tålamodet tryter och allt brister. Då det blir skrik och tårar. Från både vuxen och barn. Vi är ju inte mer än människor.

  Ja, nu känns det verkligen att höstmörkret sänker sig över oss. Mörkt när vi stiger upp på morgonen och mörkt tidigt på kvällen och visst känns det att vi inte orkar lika mycket som vi brukar.

  Tack för all omtanke och värme i mitt kommentarfält denna helg Jennifer. Mitt i allt kaos har alla era fina ord betytt och stärkt mer än ni anar. Och du behöver inte alls oroa dig för att skriva rätt ord. Det finns inga rätt eller fel ord. Bara att visa omtanke säger mer än vad alla ord kan göra. Och det är stort att en människa jag aldrig har träffat kan visa oro, omtanke och värme mot mig och min familj. Så ett stort tack för att du är du Jennifer. En kvinna med ett stort hjärta.♥

  Ha en fortsatt fin vecka.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Du är mänsklig - det är bra!!!
  Du klarade det, alla sover. =D
  Kram Madde

  SvaraRadera
 10. Vad skönt det är att du delar med dig av både det som är underart ohc mysigt som att läsa böcker och tidningar tillsammans med goa ungar till det kaoset det kan bli vid läggning! känner verkligen igen mig! Skönt är att "imorgon är en annan dag" och möjligheten att börja om och få en bättre läggning!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!