tisdag 2 oktober 2012

Äckligt

Igår var sista dagen som lilltösen behövde ta penicillin för sin öroninflammation, så skönt! Tänk att penicillinet ska vara så himla äckligt, borde det inte gå att göra ett som smakar gott eller åtminstone inte smakar illa? Man ser verkligen hur hon får kväljningar när hon dricker den, men hon har varit så duktig och tagit den utan gnäll, kanske har det att göra med att hon fått en godisbit efter varje gång för att få bort den otäcka smaken ;). 

Tog mig en promenad här på kvällen i mörkret, fick för mig att det skulle vara kallt ute så jag rustade mig med mössa och vantar men det var ju riktigt varmt ute så det hade inte behövts. Jag tycker det är ganska mysigt att gå i mörkret och titta lite smått på husen där det lyser och ser så hemtrevligt ut, och gatubelysningen lyser upp träd och annat så fint på vissa ställen. Men lite tråkigt är det för jag kan ju inte fånga det fina som jag ser på foto eftersom det inte blir några bra bilder i mörkret.Ja nog är det höst allt, löven är riktigt gula och asfalten är blöt av höstregn.Här är det fotboll som gäller på tv idag, det är inga lag som jag bryr mig om så då kan jag med gott samvete sitta med datorn i knät :). 

Nej blir inte mer än så här från mig idag.


Bild via

Må så gott!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

 1. Fattar inte heller att penicillinet måste smaka så illa, kommer inte ihåg några problem när våra barn var små men man förtränger allt jobbigt så lätt. Min kollega på jobbet däremot som har små barn hade ruggiga problem för ett tag sen med sin dotter. Nej vid det här laget borde de kunna komma fram med något mer välsmakligt tycker man ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag tycker :). Kram Jennifer

   Radera
 2. Skönt att Ebba mår bättre! Ja penicilin är ingen hit, brukar ha samma problem med Emma och jag minns själv hur det var när man var liten.

  Håller med om att en promenad i mörkret är härligt! Var själv ute och sprang runt älven i mörkret i går kväll :)

  Ha en bra onsdag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med en älvrunda! Må så gott! Kram Jennifer

   Radera
 3. Här kör vi oxå med godis som belöning vid medicinintag :-) Skönt att kuren är över för lilltjejen.
  Visst är det lite mysigt att kika in i dom upplysta husen när man själv är ute i mörkret på kvällspromenad.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur det finns godis :). Kram Jennifer

   Radera
 4. Skönt att hon mår bättre! Tur att penicillinet hjälper! Tog också en skön kvällspromis i går. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Hurra att kuren är över!
  Och vilken härlig lista. Tror att jag ska använda den som ide till en liten grej till hallen!
  Tack för inspirationen fina du!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Härligt med kvällspromenader, det brukar jag ochså ta!
  Skönt att penicillinkuren är över!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 7. Ja, penicillin är äckligt men bra att ha. Vilken fin bild med happy things! Kram!

  SvaraRadera
 8. Att det ska vara så svårt att få fram en penicillin som smakar gott. Eller iallafall en som inte smakar så äckligt. Så många gånger man kämpat och bråkat med barnen för att få i dem sin kåvepenin. Men kvällspromenad det gillas:) Kram

  SvaraRadera
 9. Kåvepenin är verkligen super äckligt. Var tvungen att smaka en gång när något av barnen fick detta för att känna själv.
  Här har sonen varit hemma idag igen, men varit på skolan och skrivit ett prov för att slippa ha de hängande efter sig. Nu ikväll har maken pratat med vår granne som är läkare och han sa att det kan vara långvarigt med yttre öroninflammation!:( Hoppas dock att det ska bli bättre snart.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!