fredag 5 oktober 2012

Gått varandra lite på nerverna

Sitter och myser i soffan med popcorn och så nallar jag av grabbens godis lite titt som tätt. Hade tänkt mig att vi skulle titta på Fångarna på fortet men det var visst X-Factor istället så det får duga, har ju inte så många kanaler här i stugan  .

Idag har jag och lillgossen gått varandra lite på nerverna och vi har skrikit och haft oss, skyller på att vi båda är lite krassliga. Men vi har haft mysiga stunder också, det har pärlats och spelats Försvunna diamanten och lite utelek har hunnits med också. Efter utelek är man värd lite soffhäng (kolla in lillgossen på en av bilderna  ). När småttingarna hänger i soffan passar mamman på att måla lite, sakta men säkert börjar det gå från skokartongfärg till vitt.

Ute ser det ut som jag vet inte vad, vi har fällt en enorm gran och två björkar här vid stugan så vi behöver inte vara sysslolösa, ni ser på en av bilderna hur det ser ut  .

Hoppas er dag varit bra och ha en kanonfin lördag!

Kram Jennifer

16 kommentarer:

 1. Här har jag varit världens sämsta mamma hela eftermiddagen. Jag tycker att dottern ska sköta vissa grejor och när hon inte gjort detta denna veckan fick hon inget fredagsgodis av mig. Kan säga att hon inte varit glad. För en sockerråtta som hon är det bland det värsta som kan hända. Och vid sådana här tillfällen så blir hon en riktig dramaqueen och livet är så bedrövligt så det finns inte. Tur att det går över!:)
  Ha en skön helg i stugan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det tur att det brukar gå över snabbt. Hoppas ni får en skön kväll ändå och ha en riktigt bra helg! Kram Jennifer

   Radera
 2. Är man lite småhängig och krasslig är det lätt hänt att man irriteras över sådant som annars inte bekommer en. Jag kände redan igår kväll att något är på gång. Gick inte och tränade som vanligt på morgonen, vilket är ovanligt för att vara jag. Såg till att få iväg alla ur huset innan jag började göra mig iordning för att gå till jobbet. Jag bara kände att om jag måste gå igenom den där vanliga morgonstressen när jag känner mig som jag gör, ja då är hela dan, kanske hela helgen förstörd. Så jag fick en lugn och skön start idag. Hoppas ni får en fin helg. Vädret ser ut att bli perfekt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det blev en lugn start. Ja vilket kanonväder vi har! Må så gott! Kram Jennifer

   Radera
 3. Men visst är det så att man går varandra på nerverna ibland. Men ni verkar ju haft en mysig dag och kväll.
  Ha en skön lördag.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man gör ju det ibland, men tur de mysiga stunderna är fler! Ha det! Kram Jennifer

   Radera
 4. Å tack det samma! Super mysiga bilder:)
  Kraaaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ha en fin söndag! Kram Jennifer

   Radera
 5. Jodu, ibland blir det så utan att man riktigt vet varför. Man bara blir osams hela tiden utan någon egentlig anledning. Menmen, vi hamnar där alla då och då. Inge kul, men jag hoppas att ni är lite mer kompatibla idag ;)

  önskar dig en riktigt härlig helg!

  kram
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lördagen gick mycket bättre  . Ha en fin söndag! Kram Jennifer

   Radera
 6. Ibland är det så. Förhoppningsvis blir denna dagen bättre!
  Krya på er.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha! Må så gott! Kram Jennifer

   Radera
 7. Härliga bilder! Jag tycker så mycket om ditt citat av Kristina Lugn! Idag är det ett reportage om oss i Härligt hemma, Aftonbladets bilaga :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det ett bra citat! Var ju bara tvungen att köpa Härligt hemma igår, det var ett jättefint reportage! Kram Jennifer

   Radera
 8. Låter ändå härligt trots trots..... och är man inte på topp gör det inte saken lättare!

  Men soffhänget ser underbart ut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja visst ser hänget härligt ut  . Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!