lördag 27 oktober 2012

Må-bra film

Kikar in en snabbis för att önska er en bra lördag! Här vankas det fest ikväll, känner väl egentligen inte så mycket för det, men det brukar bli roligt när man väl är där. Ska försöka lösa lite klädproblem nu på fm ( stort problem va ;)).

Förresten filmen vi såg igår var riktigt bra "The magic of Belle Island", en mycket fin berättelse om människor som inte mår så bra av olika anledningar men då de möts så finner de livsglädje igen. En riktig må-bra film, precis i min smak, får skratta lite grann och gråta av både glädje och sorg.

Som sagt ha en bra lördag!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

  1. Fest till kvällen, det blir nog KUL:)

    Tack för filmtips, alltid välkommet!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack för filmtipset!:)
    Jag ska iväg på fruhippa för min ena svägerska ikväll. Vi ska ha förfest här, så nu har jag städat. Hade också klädproblem tidigare, men nu har jag varit på stan och köpt mig ett nytt rosa nagellack så nu har jag bestämt mig. Måste ju matcha kläderna med naglarna!;) Ha en kul kväll, det ska jag försöka ha!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för film tipset!
    Hoppas festen var rolig.
    Ha en skön söndag.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  4. åh, den får vi lov att spana in här hemma med. har inte alls hört talas om den faktiskt, så tack för tipset :) Hoppas att du har en lika lugn och avkopplande helg som jag har!

    kram på dig!
    /Anna

    SvaraRadera
  5. Lycka till med klädvalet, blir säkert en superrolig kväll ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  6. Hoppas det blev en lyckad fest kram Diana

    SvaraRadera
  7. Hej fina du! Hoppas du hade det roligt på festen, det brukar ju bli bra när man väl är där. Vilka härliga snökort i förra inlägget, ni fick nog mer snö än vi:) Ha det gott i veckan kram från Maria

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!