söndag 21 oktober 2012

Kanske på g igen

Nu är jag kanske på g igen. Idag när vi kom hem från Karlstad så stack vi till skogen jag och grabben och körde ett backintervall pass blandat med lite burpees och hopp. Det gick otroligt tungt och jag blev totalt slut, men det kändes ändå bättre än det gjort tidigare och jag kände mig inte döende efteråt ;). Nu körde vi inte ett jättelångt pass utan nöjde oss med 30 min + lite uppvärmning och nedjogg. Vi ska försöka köra det här passet 1 gång i veckan tillsammans. Roligt att kunna göra sådant tillsammans så får jag lite egentid med honom också vilket jag kan känna att det blir för lite av.

Ja men helgen då, den har ju varit så bra, det är alltid så skoj att träffa systrar med barn och respektive. Hade tänkt att jag skulle hinna med att ut och fota lite i den vackra miljön som de bor i men vädret var inte på min sida, det bara regnade, så fotografering utomhus uteblev.


Stolt lilltös som fick provsmaka tårtfyllningen. Och så visar hon stolt upp födelsedagskortet som hon gjort till kusinen, det är en nallebjörn :).
Leksakerna lektes in väl av kusiner och storebror, födelsedagsbarnet lekte hellre med annat för tillfället :).


Här är helgens huvudperson, tänk att han fyller 1 år, tycker nyss att han föddes. Han är så himla go! Lycka att få köra ner handen rakt i tårtbiten :). 


Efter lek och bus så var det mysigt med en stund framför teven och lite snacks, innan det var dags att läsa godnattsaga och sova. 


Tack så mycket syster med familj för en jättebra helg! Och så skoj att få träffa båda mina systrar som är utflyttade från staden :).


Nu ska jag bara njuta av att jag fortfarande känner en skön känsla i kroppen efter träningspasset :).


Bild via

Hoppas er helg varit kanon och att ni får en bra start på veckan!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

  1. Vilken helg ni verkar ha haft i fina Värmland! Och va skönt och kul att det kändes bättre när du tränade. Inget slår känslan efter att man kört slut på sig :).

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, vad härligt att läsa att det känns som om det har vänt med all sjuka och orkeslöhet och elände! Håller tummarna för att känslan håller i sig :) Och visst är det mysigt att träna ihop med sina barn. Jag och lillasyster kör ett par pass ihop varje vecka och jag älskar det :)

    Ha nu en fin vecka!
    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Finfin Värmlandshelg ni haft med familjen. Härligt, skönt, inspirerande!

    Blir också glad att träningen känns bättre....bra! På rätt väg.

    Stor kram!

    Lotta

    SvaraRadera
  4. Kul att det gick bättre med träningen och perfekt med sällskap av sonen, önskar att jag och dottern kunde träna mer tillsammans men vi kör så olika tider :( Kanske att jag kan få iväg henne nån helg även omdet mest är plugg och hästen som gäller för hennes del då. Ja men visst har det varit trist väder i helgen extra synd nu när vi var hos din syster och kanske hade velat komma ut lite mer.

    Kram ullis

    SvaraRadera
  5. mysigt ni har haft det :) och duktig du är med träningen kram Diana

    SvaraRadera
  6. Härligt med lite familjemys och träffa kära syster med familj. Ni verkar ha haft en toppenhelg. Burpees är en av mina absolut favoritövningar. Man kan göra den hur jobbig som helst. Ha en bra dag. Kram

    SvaraRadera
  7. Jag ber att få önska fin måndag!
    Kram:)

    SvaraRadera
  8. Vilken mysig helg och vilka bra Nike-ord! tack! Kram Caroline

    SvaraRadera
  9. Härligt att du börjar komma igång igen med träningen. Det gäller att skynda långsamt bara. Jag har nu sprungit en halvmil några gånger och har nu bestämt mig för att öka rundan något, men inte för mycket direkt utan långsam ökning. Känner att det är viktigt att bygga upp kroppen sakta, så man slipper bakslag.
    Låter som att ni haft en bra helg!:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Mysigt med ettårskalas:). Skönt att du känner dig piggare, hoppas det håller i sig nu! Kram

    SvaraRadera
  11. Vilka härliga bilder. :)
    Två frågor, var har du köpt presentpappret?
    Var är "födelsedagståget" köpt?
    Hihi.
    Kram Madeleine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Presentpappret har jag köpt för ganska länge sedan på Panduro, men tåget vet jag inte var de köpt, jag kan kolla med syrran och återkomma :). Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!