lördag 6 oktober 2012

Hånad

Blir lite hånad av make och storgrabben över att jag sitter med telefonen och grejar, men det är ju så roligt att fixa och greja med bilder . Och så måste jag ju kika in lite hos några av er också , fast jag har sagt att jag inte ska det när jag är i stugan, men det är ju svårt att låta bli nu när jag har en telefon som jag faktiskt ser vad det står på skärmen  .

Vilken dag vi har haft, så soligt och härligt. Perfekt väder för jobb ute. Jag som skulle vila och försöka bli frisk här, men finns det tungt kroppsarbete att utföra är det svårt att få mig att låta bli. Jag är kanske tokig men jag gillar att få jobba och ta i hårt med kroppen, kanske skulle bli skogshuggare ;). Och så är det ju skoj när hela familjen kan jobba och hjälpas åt.

Så har vi haft celebert besök på em, tre av mina systrar och en av mina bröder har varit här. Fika och en promenad till sjön blev det, tack för trevligt sällskap!

Idag blir det ett egopic-kollage  .

Hoppas ni haft lika härligt väder som vi! Må så gott!

Kram Jennifer

15 kommentarer:

  1. Det verkar som ni haft en alldeles förträfflig dag i det vackra vädret. Håller med om att det inte finns något bättre än att få ta i rejält med kroppen - allt känns liksom bättre då :).

    Hoppas du/ni får en lika bra dag i morgon också!

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut att ha haft en underbar helg i stugan!:)
    Här ska jag träffa mina bröder imorgon och det var väldigt länge sedan, så det ska bli riktigt kul!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det där ser ut som en riktigt mysig familjedag! Här har vi också haft en solig och skön dag och varit utomhus hela dagen:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Och här sitter jag med mobilen i handen fast jag skulle titta på Pluras kök på tv... Men man måste ju kolla bloggarna också;). Fina bilder som vanligt hos dig. Ha en fortsatt bra helg! Kram

    SvaraRadera
  5. Härliga höstbilder - och ja här har det också varit sol och klarblå himmel, helt underbart att kunna vara utomhus och njuta. Kul att ni fick så mycket besök också ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  6. Wow vilka ljuvliga bilder, förstår att ni har en ljuvlig helg!
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Ni verkar ha det så supermysigt i eran stuga, blir oerhört sugen att skaffa en jag med ;) Jättefina bilder! Krya på dej "skogshuggaren" kram Elin

    SvaraRadera
  8. Hmm det är väl det som är nackdelen, tillgången till nätet.... Men visst är det roligt!!
    Härliga bilder och härligt att vara ute så mycket!
    Tack för krya på hälsningen, än är jag inte förkyld men jag spar det tills det kommer och skickar lite till lilleman som tack och lov är på bättringsväg.

    Hoppas ni får en fin fin söndag!

    SvaraRadera
  9. Nu är jag har och läser. Så mysigt det låter med stuga!

    Ha en härlig höst.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  10. Hej vännen vilka härliga dagar ni har i stugan, ser jättemysigt ut! Visst är det lätt att plocka fram telefonen lite nu och då..... men det finns ju så mycket att titta på:) Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  11. Härliga bilder.
    Verkar ju som ni har haft en underbar dag och gäster också.
    Ha nu en skön söndag.
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  12. Vilka bilder, nästan sommarkänsla i dem! Kram Caroline

    SvaraRadera
  13. Vad tror du jag blev när jag vid tvåtiden i natt skulle göra inlägg. De tycker inte jag är riktigt frisk. Men det bjuder jag på.
    Härliga höstbilder. Jag är precis som du. Gillar att jobba med kroppen. Rensa ogräs köra skottkärror. Tungt ska det vara.
    Hoppas du börjar känna dig piggare. Kram

    SvaraRadera
  14. Härligt ni verkar haft det!Ja, visst är det skönt med kroppsarbete riktigt känna efteråt att man tagit i!
    Ha en skön söndagskväll!
    Kram Helen

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!