söndag 28 oktober 2012

Fegade ur

Ja men det blev ju en riktigt rolig fest igår, alldeles lagom, lite snacks, lite dricka, mycket prat. Det var ett par kompisar som hade utflyttningsfest från sin lägenhet, de har nämligen köpt hus. Tänk vilken känsla det vara när vi köpte huset, jag kommer ihåg hur lycklig jag var då vi skulle flytta från lägenheten till huset och hur optimistiska vi var gällande renoveringstid. Vi fick tillgång till huset två veckor före jul och jag ville ju absolut in i huset så att vi skulle kunna fira julen där. "Hur svårt kan det vara?" tänkte jag, vi skulle ju "bara" riva tapeter och måla och lite så, det fixar man väl lätt, trots att man jobbar heltid och också har en lägenhet som ska städas och så. Haha, ack så fel jag hade, ja vi flyttade in två dagar före jul, men det blev temporära sovplatser och inget rum var riktigt klart, men vi bodde i alla fall där under julen.



Jag fegade ur när jag skulle köpa kläder, så det blev, som vanligt, något svart. Alltså jag kan inte fota kläder, hur kan det vara så svårt? Och så hittade jag ett halsband som jag verkligen gillar och en ring fastnade jag för också, ja de sakerna är verkligen "Jennifer-stil" :).


Vilken dag det har varit idag då! Först så fick vi ju en timme extra så jag fick sova ut ordentligt, sov till halvtio, minns inte när jag sov så länge sist. Och så var det ju soligt och härligt ute så det var riktigt härligt att gå ut och plocka undan lite i trädgården.




Kors i taket, vi har nu tagit in utemöblerna, det händer inte varje vinter måste jag erkänna, ja vi är lite slarviga med sådant.


När klockan var ett kunde jag inte hålla mig, då slog längtan efter småttingarna till på riktigt så då var det bara att åka och hämta dem hos farmor. 



Ja jag sa ju att vi är lite slarviga, så här ser det ut i vårat uthus. Det är nu jag vill höra att "Åh, så där ser det ut hos oss också" ;). Men det finns några guldkorn där uppe i uthuset, den där kistan gillar jag och jag skulle vilja göra i ordning den men jag har liksom ingenstans att ha den. Och så gillar jag de gamla sågarna som hänger där, någon som har något bra förslag på vad man kan göra med dem? Ja, något ska jag nog komma på.


Jahapp, tror jag ska ut och ta en snabb promenad nu innan jag sjunker ner i soffan för att titta på Solsidan och gårdagens avsnitt av Så mycket bättre. 
(Jag har varit lite dålig på att kika in hos er nu under helgen, men jag läser ikapp imorgon och tack snälla för era kommentarer, jag är dålig att svara på dem, men de gör mig alltid lika glada ska ni veta.)

Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

  1. Svart är alltid rätt! Vad kul att det blev en lyckad kväll trots allt! kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Lilla svarta....så snyggt! Halsbandet till var verkligen perfekt.

    Vilken skön dag ni haft. Ni är inte ensamma om att inte ta in allt....det händer här med ;)

    kram och ha en fin måndag!

    Lotta

    SvaraRadera
  3. Snygg outfit!! Håller med om att man oftast kör på svart - men det spelar ju ingen roll, bara man trivs så blir det bra!

    Härliga höstbilder! Ser fram emot att se vad du hittar på med sågarna.

    Kram Carina

    SvaraRadera
  4. Ha ha härligt att höra att fler varit naiva i renoveringsarbetet, sliter mitt hår just nu ;)
    Superfin klänning och "jennifer" smycken och ja det är sant så där ser det ut i våra uthus oxå (om inte värre) :D
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Underbara utomhusbilder. Själv fegade jag idag och vågade inte ens sticka ut näsan i kylan ;) Ha en fin start på den nya veckan.

    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  6. Lilla svarta är väl alltid rätt:) Härligt att det blev en fin kväll!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  7. Kistan är ju underbar, den kan man ju ha som soffbord :) Kram!

    SvaraRadera
  8. Jättefin klänning!!! Ett klassiskt svart fodral blir aldrig fel och väl använt ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  9. Jættefina bilder! Jag kænner igen det dær iver att flytta in - samma sak hær - bara riva ner lite tapeter osv. - trodde jag. Nu kommer halva slækten från Finland att fira jul och jag ær i panik - var i all værlden skall jag plasera alla. Men det brukar løsa sig med tiden - återigen ...

    SvaraRadera
  10. Sannerligen lätt att bli tidsoptimist när det gäller renovering!

    SvaraRadera
  11. Hoppas sparken kommer till användning, blir riktigt nostalgisk när jag ser den!
    Tror inte jag åkt spark sedan jag var liten!
    Kram Helen

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!