måndag 22 oktober 2012

Darrande armar

Glada i hågen åkte jag och en kompis till grannstaden för att gå på ett Kettlebell pass, men när vi kommer ner i salen så är det inte en människa där. Bara att gå upp och höra i receptionen och vi fick då reda på att passet var flyttat till imorgon så då fick det bli ett pass i gymmet istället, vi körde armar, axlar, rygg  så det är med darrande armar jag skriver nu :). Jag gillar att träna på gym men jag saknar att jag inte får det där riktiga flåset därför tycker jag nästan mer om Kettlebell för då får jag både styrka och flås, men det är ju bra att variera sin träning.



Bild via


I fredags åt jag och småttingarna lunch på MAX och de fick Mumin dataspel i sina MAX-boxar. Vi har inte låtit dem spela dataspel förrut men när de nu fick dessa spel så kunde jag inte stå emot så de fick testa att spela. Och oj, nu vill lilltösen bara spela och jag kan känna mig lite dum som lät dem börja, men jag försöker då hitta något positivt i det och det är ju bra att de lär sig att hantera en dator, eller hur ;)? Och det är ju helt otroligt hur snabbt de lär sig, nu fixar hon spelet lätt som en plätt.





Som ni märker så har jag brist på bilder och lite brist på inspiration vad jag ska skriva, så jag slutar här annars blir det bara en massa blaj :).

Ha det bra!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

  1. Duktig du är med träningen:)
    Själv sitter jag här och smaskar i mig sötsaker hehe...

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Skönt med rejäl träning! Jag antar att du är ganska glad åt dina darriga armar nu :). Kram

    SvaraRadera
  3. Nästa vecka tar jag ledigt på höstlovet för att gå på spelmässa med killarna. Jag var riktigt Nintendofreak förut. Och jag uppmuntrar spelande. Mina barn har lärt sig att läsa och engelska med hjälp av dator och tv, så jag ser inte det farliga i det. Självklart med måtta. De måste faktiskt vara ute, göra läxor, leka med kompisar, motionera osv. Läsa böcker!!! Men nej. Här har vi ganska fritt förhållande till dator och tv. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så skönt att höra! Jag tycker mest man får höra att det är så illa att barnen får spela och att det bara är skadligt. Kram Jennifer

      Radera
  4. Halloj! Kul grej att få i matboxen! Inte ska du ha dåligt samvete inte!! Lovisa har nog suttit framför datorn sen hon var i tre års åldern! Bolibompawebben, jättebra spel och andra aktivitetsgrejer att syssla med, enda gången hon sitter still är framför datorn eller iPaden... Och hon lär sig massor! Hon fixar numer att surfa in på Bolibompa och "ritsidor" själv. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Malin, skönt att höra :). Jaha då kanske det blir till att "besöka" Bolibompawebben då :). Kram Jennifer

      Radera
  5. Än så länge kan ni ju åtminstone styra hur mycket de spelar, tycker det är värre när de blir äldre och man inte har samma kontroll på dem längre ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Jag tror det kan vara nyttigt om det görs med måtta!
    Vad skönt med ett styrkepass.
    Jag var ute och gick en timmes runda med en av våra hundar idag. Det känns så skönt när man rör på sig. Måste komma igång med träningen igen för jag har tyvärr tatt mig.
    Ha en fin tisdag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  7. Jaså panduro säger du, dom har så fina presentpapper. :)
    Ja, du får jätte gärna kolla upp var tåget är köpt. Tycker det är en perfekt present till kompisar som ska ha barn. :)
    Det vore supersnällt av dig.
    Ha nu en fin tisdag:)

    Kram Madeleine

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Kettlebell har jag inte prövat men jag har hört att det är väldigt bra träning.
    kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Åh, varje gång jag läser om någon som tränar, så blir jag sugen! Det verkar vara dax för mig att ta tag i det där! Kettlebell låter lite väl häftigt ,men är säkert bra!
    Ha det gott!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  10. Måste hålla med Helen, jag blir också så sugen och träna!!! Härligt jobbat!!
    Och att du har darrande armar.. GOTT"!!! Då har du vart duktig!!!
    Njut kvällen!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!