måndag 30 juni 2014

Betyda tur

Äsch, nu är jag ju uppe på tok för sent. Men jag fastnade framför datorn med bilderna från bröllopet. Jag önskar så att jag hade lite bättre grejer att fota med men det blir ju i alla fall bilder som minnen även om det inte blir den bästa kvaliten. Att få bra foton i kyrkan med det dunkla ljuset som det var var inte lätt. 


De var så otroligt vackra!


En av deras göa söner blåser såpbublor när brudparet kommer ut ur kyrkan.
Bor man på landet så är det traktor som gäller ;).


Lite otur med regnet som öste ner, fast det sägs väl att det ska betyda tur för brudparet med regn på bröllopsdagen?Jag har mängder med bilder att gå igenom, men nu får det allt räcka för idag för nu måste jag gå och sova.

Ha det bra!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Men åh, vilket vackert brudpar!!! Håller med dig om att det är jättesvårt att fota inne i kyrkor. Iallafall om man absolut vägrar att använda blixten som jag gör ;)

  Hoppas att allt är fint annars :) Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så vackert. Bröllop, det är verkligen något alldeles extra, så mycket kärlek och värme. Gråter jämt som en tok för att det är så känslofyllt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder vännen! Och vilket vackert brudpar. Det är något visst med bröllop.Så mycket kärlek och känslor. Det är en ynnest att få vara med och dela en sådan dag. Och jag... ja, jag gråter alltid. :)

  Ta hand om dig kära Jennifer och hoppas solen lyser över dig idag!

  Kram Charlie (dvs Lotta som har påbörjat ett nytt bloggäventyr efter välbehövlig bloggpaus. En helt annan form men samtidigt väldigt mycket samma)

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder på din fina syster! Visst är det lite knepigt att fota i kyrkor. Ett tips är att fota manuellt och höja ISO- talet. Visst blir det lite brusiga bilder men man slipper blixten :)

  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!