söndag 22 juni 2014

Gick inte ens att muta honom

Jamen det får bli ett litet inlägg från telefonen innan sovdags. Vi har haft en härlig midsommarhelg vid vackra Barken. Och ja vädret kan man väl kalla för typiskt midsommarväder, kallt och regn som hänger i luften.Vi klarade oss faktiskt från regn men det var kallt så in i bängen. Det blev lite dans runt midsommarstången på ett supermysigt ställe och det var alldeles lagom mycket folk där. Lillgossen totalvägrade att dansa, gick inte ens att muta honom ;).Lite kyla stoppar inte kidsen från att bada :).


Så nu har vi invigt vårat nya tält, jag är supernöjd. Natten mot midsommardagen var det nollgradigt ute så nog var det lite kallt, men med sköna kläder och sovsäckar så frös inte barnen det minsta. Jag och maken däremot hade sovsäckar med trasiga dragkedjor så det blev lite småkallt. Fast dagen efter upptäckte jag att min dragkedja inte alls var trasig, jag hade bara gjort fel, klantigt värre ;).


Riktigt mysigt att tälta.


Tyvärr så blev lillgossen sjuk på midsommardagen. Han fick hög feber. Eftersom vi inte var så långt hemifrån så bestämde vi att jag skjutsade hem honom och maken, de övriga ville ju gärna stanna kvar en natt till :).


En promenad i en fantastiskt mysig by. Det kändes som man hamnade bakåt i tiden.


Men efter två nätter med lite sömn så ska det bli galet skönt att få krypa ner i sängen nu.

Ha det så bra!

Kram Jennifer 

2 kommentarer:

  1. Vi hade vackert väder på midsommar men jag hade inte ältat ändå ;) Mysigt lte äventyr för barnen kan jag tänka mig. Hoppas du fick en god natts sömn, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Ja tänk vad skönt det är ändå att få komma hem även om man haft det jättemysigt :-) förutom kylan och sonens feber verkar ni haft en härlig midsommar :-)
    Kram på dig.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!