måndag 16 juni 2014

Köksplaner

Köksplanering pågår för fullt. Maken har börjat riva lite smått här hemma. Det blir ett rejält jobb vi ska göra. Vi ska slå ihop köket med vårat nuvarande matrum så att det blir ett enda stort kök. I och med att det är olika takhöjd i köket och matrummet så måste taken rivas helt och fixas så att det blir en och samma höjd. Sedan så har vi så dålig golvisolering, gammal sågspånsisolering från 1923. Så golven ska rivas ur ända till trossbotten. Och när vi ändå håller på så ska elen dras om och förnyas. Jag som inte gillar att ha det rörigt runt om mig vet inte hur jag ska stå ut ;). Men det är bara att stålsätta sig och tänka på hur bra det kommer att bli.Bilder från ikea.se, golvshop.se och blogg.skonahem.se.


Jag kollar köksgrejer så jag blir alldeles vimmelkantig, men jag tror att jag vet nu hur det ska bli. Så nästa steg är att åka med ritning till IKEA och se vad de säger :).

Men nu svider det något fruktansvärt i ögonen så nu måste jag ta och ge upp och krypa ner i sängen.

Ha det gott!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Åååå vad roligt (när allt är klart hihi) det är ju så många moment att tänka på!! in i minsta lilla detalj!!! Då får du se till att fota en massa förebilder nu...
  Vad jag saknar är lådor som "underskåp " vi har skåpsdörrar nu!
  Du får ta några rundor i skogen medans det är som mest rörigt ;-)
  ha en bra dag

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Är inte alltid kul under tiden, men så kul när allt är klart!:)
  Vi slog ner en vägg mellan kök o vardagsrum och det är bland det bästa vi har gjort. Blev en sådan rymd och helt plötsligt använde vi vardagsrummet mer och även altanen utanför. Sedan är jag jättenöjd med att jag valde bara lådor i underskåpen så långt det gick. Jag är även nöjd med att inte ha en massa överskåp. Har bara det på en vägg över kyl och frys och sedan två högskåp bredvid som går upp till tak. Mycket man ska tänka på, men kul!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Roligt att renovera köket ( när det är klart såklart...)
  Många beslut och så galet Mycket att välja på.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!