söndag 15 juni 2014

Mer än vad jag är van vid

Oj oj oj så trött jag är idag. Vi var på en mycket trevlig 40-årsfest igår och vi var barnfria. Äldste grabben var så snäll och var barnvakt. Jag och maken tog cyklarna till festen och det bjöds på god mat och myyyyycket gott att dricka, det blev drink, champange, öl och vin. Inte i så stora mängder för min del, men ändå mer än vad jag är van vid :). Vi kom nog hem först kl 3 och kl 7 var det dags att gå upp för att se till att äldste grabben kom iväg till sin samling inför en bortamatch och sedan hade kidsen sovit klart. Kombinationen alkohol och bara 4 timmars sömn är väl inte den bästa. Men vet ni vad, mitt halsonda försvann så nu är det bara näsan som rinner och bihålorna som värker och jag vågade mig på ett träningspass, jippiiii!Bilder från gårdagens morgonpromenad. Jag tog mig en lugn, lugn promenad och njöt verkligen av allt det vackra. Borde försöka få till sådan promenader oftare känner jag.Som sagt, trött idag och vi har bara hållt oss hemma. Maken och svärfar har varit ute och byggt lite trall på ett ställe där vi har tänkt ha poolen. Jag har städat och donat lite, lilltösen har lekt med kompis och lillgossen har hängt en del med mig. I väntan på att poolen plockas fram så får man ju lov att hitta på andra vettenlekar, idag blev det till att ta fram vattenspridaren.Kallt, kallt, kallt!Tack ska ni ha för era peppande kommentarer till mitt förra inlägg, de gör mig gott ska ni veta!

Ha det toppen!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Kul med fest men ofta går även dagen efter bort oxå ;) Skönt att ha en dag hemma med lite pyssel då och skönt att det funkade med träning igen, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Så kul att få gå på fest utan barn (jag tycker det iaf ;-)) men visst känns det som en dag försvinner... men ibland får det vara värt det!
  Denna helgen har bara rusat har inte haft en sekund framför datan, ibland ganska skönt det med ;-)
  Läste ditt förra inlägg, bra skrivet... klart att man ska vara bra på att lyfta fram, man måste själv få sträcka på sig och vara stolt över vad man prestrerar!
  DU är absolut en inspirationskälla för mig!
  Ha en bra start på veckan
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt med fest!! Men förstår att du är lite sliten man är ju inte 20 längre direkt! ;)
  Gillar ditt förra inlägg, inte gnäll för mig utan bra tankar som leder till utveckling! :)
  Stackare jag tycker du åker på det ena efter det andra.... snart skickar jag tre dunkar till dig!!

  KRam och sköt om dig!!

  SvaraRadera
 4. Låter som 40-års festen jag var på i helgen. Är verkligen inte van att vara uppe så sent och jag tror knappt jag har återhämtat mig ännu.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!