söndag 1 juni 2014

Inser att jag sprungit helt fel

Söndag, sista lediga dagen den här veckan. Snart dags att åka hemåt. Det ser ut att bli en riktigt fin dag så kanske fixar vi lite picknick och tar oss en liten extra runda med bilen och stannar vid något fint ställe. 

Igår var det Brukets dag här i Långshyttan. Lite marknad och några uppträdanden bjöds det på. Vi passade på att åka dit och titta på Mora Träsk. Men ärligt talat så var kidsen inte så imponerade av dem. Lillgossen tyckte det lät för illa och ville att det skulle ta slut :).


Mora Träsk var visst inte så skoj men hoppborg, karusell och sockervadd var desto roligare.


Lite trevligt besök fick vi igår också, först av en arbetskamrat och hans barn och sedan av två cyklister. Tur vi har mängder av rabarber så att man kan slänga ihop en paj och bjuda på :).

Framåt kvällen gav jag mig ut på en joggingrunda. Tänkte springa ca 10 km och ta en runda runt en sjö som jag och maken sprungit förut en gång. Men jag tänkte springa åt andra hållet nu. Att springa runt en sjö, kan väl inte vara så svårt, klart jag hittar tänkte jag. Jag joggade på och det kändes så himla bra och gick så lätt och jag njöt verkligen. Men till slut så börjar jag tycka att jag borde skymta sjön och kände att det var lite väl mycket skog vart jag än tittade. Men äsch, det gick ju så bra så jag fortsatte springa. Sen ser jag en sjö men på fel sida mot vad det borde vara. Jag stannar till, tänkte kolla Google maps, men ingen täckning på telefonen. Fortsatte ändå för jag tyckte att vägen började svänga åt rätt håll. Men till slut tar vägen slut och jag inser att jag sprungit helt fel :). Det var bara till att vända om och springa tillbaka och mina tänkta 10 km blev ca 17 km. Men vad gjorde väl det när det var så vackert och det kändes så bra.Den här rundan kommer jag garanterat springa fler gånger :).


Kidsen är ute och spelar Bocia men nu är det ett fasligt liv på dem så måste kolla så att de inte pucklar på varandra ;).

Ha en fin söndag!
Kram Jennifer 

7 kommentarer:

 1. Haha, som det kan bli! Men en runda på 17 km som dessutom kändes bra är ju inte det sämsta ;) Kram på dig! /Anna

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken tur att du kom hem igen!;) Skönt när det känns bra att springa oavsett distans.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Oj oj.., skönt att det blev en bra runda när man springer lite fel!
  Låter som ni har haft en härlig ledig helg!!! Min man har haft en ledig helg och ingen fotboll med Wiggo sådana lediga helger är riktigt sköna...
  Man hinner så mycket...
  Jag känner att min hosta/förkylning inte släppt helt men en liten runda i lagom långsamt tempo funderar jag på ikväll!
  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Det blev ju hur bra som helst ju, trots felspringningen. Moraträsk, de höll ju på när jag var liten ju, förstår att de kanske inte är den hetaste attraktionen längre.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tur det blev bra. Mora Träsk är väl roliga haha? Kram Anette

  SvaraRadera
 6. 17 km!!! Jag hade satt mig ner på en sten och hoppats på att bli saknad ;-) hihi Nej då men vad bra att det kändes så skönt och att hälen verkar va på bättre humör :-)

  Ha en bra start på veckan! Kram Katja

  SvaraRadera
 7. Hoppborgen såg ju himla rolig ut. Synd bara att det brukar va vuxenförbud i dom där:)
  Det är väl en himla tur att du är vältränad när du springer vilse sådär. Mig hade dom fått hämta med räddningstjänsten!
  Kram Cicki!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!