onsdag 2 juli 2014

Nu ska det njutas

Gud så gött, jag har tagit helg! En långhelg känns precis som något jag behöver nu för oj så segt det känns att jobba. Jag längtar, verkligen längtar så efter min semester. Men jag har två jobbveckor kvar så det är ju dumt att börja längta så redan nu :). Nej nu ska det njutas av varje ledig stund även fast det inte är semester än.


Idag körde vi lite filmmys, jag och kidsen. De hade så svårt att välja vilken vi skulle börja med så vi fick dra lott :).

Mitt knä är inget vidare. Jag haltar fortfarande men igår körde jag i alla fall lite styrkeövningar för överkroppen. Men nu börjar jag få riktig abstinens efter att få svettas och ta ut mig rejält. Fast det  dröjer nog ett tag till, men jag hoppas kunna börja med rehabövningar för knät nu snart. Och det är ju bara ett knä, det finns de som har det betydligt värre än så. Jag kan gå, jag är frisk och det är jag tacksam för.

Ha det gott!

Kram Jennifer 

1 kommentar:

  1. Här längtas det också sååå efter semester. Två veckor kvar att jobba. Tråkigt med ditt knä :(:(:( Hoppas du repar dig snabbt!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!