torsdag 26 juni 2014

Galet arg

Grrrrrr, nu är jag galet arg! Idag var det dags att för första gången få testa att träna hinderbana. Friskis hade ordnat så att ett gäng personer skulle få ett träningspass i hinderbanan i Vika. Vi började med uppvärmning, fick lite tips om hur man klarar av hindren. Vi fick testa lite och allt gick riktigt bra. Jag är ju dock väldigt höjdrädd så vissa hinder blev jag lite skraj och skrek lite när jag var uppe och skulle ta mig ner ;). 

Så när det äntligen var dags att få köra igång riktigt så väljer jag och mina kompisar att starta vid vägghindret. Det hade gått hur bra som helst för mig att ta mig upp under övningsgångerna. Jag tar ordentligt med fart men på något konstigt vis så dundrar jag rakt in i väggen, vrider till knät och får rejält ont. Jag försöker ändå igen och försöker sedan springa. Men så får jag ge upp, får knät lindat och ligga med benet i högläge medan de andra hade roligt. Så himla besviken, tårarna rann av både smärta och ledsamhet över att inte kunna köra. Som tur är så samåkte vi dit så jag fick skjuts hem. Nu ligger jag i soffan med ett knä som smärtar och funderar över hur tusan jag ska kunna köra bil till Karlstad imorgon. Syrran gifter sig på lördag och maken hade sedan långt tillbaka bokat in en resa till Kroatien med ett gäng kompisar så han åker imorgon och kan därför inte hänga med till Karlstad. Men men, det löser sig nog på något vis. Jag kanske vaknar och inte alls har ont.Bild från Pinterest.


Men nu är det färdiggnällt. Jag vet att min smärta är som en droppe i havet över hur andra har det, men lite skönt att få häva ur sig lite.

Ha det riktigt bra!

Kram Jennifer 


10 kommentarer:

 1. Nämen fy stackare!! Håller tummarna att du vaknar imorgon och att allt är som det ska!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj shit har du gjort dig illa.. Hoppas att en god natts sömn och kanske nån värktablett tar bort värken!? Spelar ju i såna lägen ingen roll att andra har mer ont och så för får man smärta man inte är beredd på och som påverkar tillvaron är det hur som väldigt okul! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Nää fyy vad tråkigt!! Hoppas det går fort över!

  SvaraRadera
 4. Men fyyyy va tråkigt och vilken j- vla (ursäkta språket) otur. Hoppas att det känns bättre i dag och att du kan köra till Karlstad och få en bra helg där.

  Krya på dig fina du!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Åh vad ledsamt. Hoppas du mår bättre. Kram.

  SvaraRadera
 6. Men nej så dumt!!!
  Det löser sig säkert på något sätt med resan till Karstad.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men fy vad trist:) Du som gillar att träna också... Hoppas verkligen att det går över fort och att du kan åka på bröllopet! Tänker på dig och skickar många kramar / Maria

  SvaraRadera
 8. Nej vad trist :-( Hoppas det känns betydligt bättre idag. Kram!

  SvaraRadera
 9. Usch vad trist! Hoppas att du är bättre. Kram

  SvaraRadera
 10. Fy farao vad trist! Vet ju nu att du kom iväg på bröllopet, vilken tur!
  Hoppas att ditt knä är bättre nu. Är ju så tråkigt att inte kunna träna som man vill! Jag ska iväg till gymmet senare i eftermiddag är det tänkt.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!