söndag 20 oktober 2013

Lillgossens stora idol

Vi har haft en helt otroligt fin helg. Jag fick mig lite sovmorgon idag, kidsen kom och la sig bredvid mig i sängen strax före kl 8. Sedan tror jag att jag satt vid frukostbordet över en timme. Jag brukar inte ha ro i kroppen att sitta så länge, jag brukar på något konstigt sätt bli att känna mig stressad efter ett tag även om jag inte har någon tid att passa. Men idag kände jag aldrig den stressen och det var bara så skönt att få sitta där och njuta av kaffe och god frukost och läsa lite.


Soligt och fint. Medan lilltösen var på kalas hos en klasskompis så gick jag och grabbarna till en lekpark, gissa om lillgossen var stolt över att ha storbrorsan med sig. Äldste grabben är verkligen lillgossens stora idol.




Efter en sådan här helg så känner jag mig fylld av tacksamhet. Visst kan allt kännas jobbigt och eländigt ibland, men det finns så oerhört mycket att vara tacksam över och när man tänker på det så är det så mycket lättare att glömma det där eländiga som egentligen är småsaker.

Nu blir det filmtime.

Ha det!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Vilken helg! Vad härligt att du kunde känna ron att sitta stilla vid frukostbordet och sovmorgon - lyxigt!

    Vilka goa barn du har! Så mycket roligt och mysigt ni hittar på tillsammans.

    Hoppas känslan du haft fortsätter veckan som kommer. Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Hej finaste! Det här har jag saknat: dina vackra bilder, kloka ord och tankar, inspiration. Jättefin helg har ni haft!

    Blev så glad för allt du skrev hos mig. Det betyder mycket!

    Stor kram!
    Lotta

    SvaraRadera
  3. Zzzzzzz när ska man få det?? sovmorgon ;-) okej jag och mannen delar på dessa omänskliga tidiga mornar som Noah vaknar så jag ska väl inte klaga för mycket... han är såååå mammig just nu och det gör mig trött!
    Vilken underbar helg du har haft, så härligt att se stora grabben hänga där med lilleman...
    Det är sådana stunder som är så tacksamma som man behöver för att stanna upp och ärligt bara skita i allt och vara här och nu med sina älskade... även om det ligger dammråttor hemma ;-)
    Jag är nog som dig, jag njuter också av helgfrukostar men blir dom för långa så kryper det allt lite i benen... eller om det är så att barnens ben redan börjat krypa och stressar mig????!

    Huah denna helgen har rusat och det har mer eller mindre varit fullt upp hela tiden, i ett har det gått! Kanske inte stressig men bara fullt upp! Hockey i fredagskväll, hemma sent på kvällen efter en arb. vecka... kalas på lördagen för Wiggo, mn att förbereda kalas tar ju evigheter, tacos hade han beställt till kalaset, men allt ska skäras, det ska dukas, mm mm mm och idag har det varit hockey!! och en gnällig liten N
    Tog mig en rask och svettig pw när mannen nu ikväll kom hem från jobbet, så skönt men nu sitter jag i soffan med min chokladfudge tårtbit och en rejäl klick grädde... behövligt hehe eller inte! så gott....

    Ha en bra dag imorgon
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig helg! Jag känner igen det där med att känna sig stressad fast men inte behöver. Så onödigt. Hoppas det blev en bra film som avslut. Kram

    SvaraRadera
  5. Stresstester is da shit! härlig start på en söndag.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vi är nog många som är dåliga på att uppskatta och vara tacksamma för det vi har. Tack för de fina bilderna och orden, ska försöka ta med mig de tankarna nu när en jobbig vecka snart startar. Kram!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!