måndag 14 oktober 2013

Gul av alla löv

Även söndagen bjöd på kanonväder. Vi passade att fixa lite ute på gården, men före det så hade vi en riktig mysfrukost med nybakade scones, gröt, smoothie, färskpressad juice och kaffe.


Sedan blev det trädgårdsarbete. Gräsmattan är gul av alla löv. 
Räfsning påbörjades men det är mycket kvar.  Vår skottkärra är trasig, så jag var tvungen att hitta en lösnig till att få löven tillkomposten. 
Kom på att jag kunde lägga plast på marken och räfsa upp löven på den och dra bort det till komposten, det funkade utmärkt 
:).


Jag kom iväg påett 75 min spinningpass på kvällen, hur skönt som helst. Nu på kvällen fick jag med mig äldste grabben ut på ett pass, vi körde korta intervaller. 
Men det var ingen höjdare med min häl, aj vad det gjorde ont och jag gruvar mig för hur det ska kännas imorgon.


Nu är det dags för en dusch och sedan blir det sängen. Sov gott
!


Kram Jennifer


(Testar att blogga från nya surfplattan, men det verkar inte vara någon höjdare för jag kan inte välja var bilderna ska hamna 
:(
)

5 kommentarer:

 1. Presenningsknepet är bra, det kör vi när vi klippet träd och häck! Knyt ihop och släng bara! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Smart att dra bort löven på plast. Vi borde verkligen också kratta! Kram.

  SvaraRadera
 3. Våran helg var grå och mulen men det blev lite trädgårdsfix! Bra vardagsträning med att kratta löv, och dra presenning :-)
  Det var en grym träning att både spinna och ut på intervaller efter det! Hoppas hälen inte tog för mycket stryk...
  Sv.. Tack för din snälla komm igår :-) visst är det så att allt inte är en självklarhet! Tänk vilka vägar vi passerar, du fick ju också hjälp, och att Sköldkörtel var orsaken... Det var allt meningen att du skulle träffa denna läkaren! Jag var också såklart glad när vänner fick barn! Men åtta år som vi har mellan barnen är både för och nackdelar... Precis som säkert två års skillnad är??!

  Ha en fin dag fina du
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga höstbilder!
  Scones i löv:)
  Kraaaam

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!