tisdag 22 oktober 2013

Borsta bort snö

Imorse var det alldeles vitt ute, det var några centimeter med snö på marken och på bilen. Lite drygt är det allt att borsta bort snö och skrapa rutor på bilen, men men, det är inte så farligt, jag gillar snön ändå :). Den låg dock inte kvar länge och det sägs att det ska bli riktigt varmt i några dagar nu.
Nog känns det lite konstigt att det varit snö på marken men pelargonen på trappen blommar.

Lillgossen brukar gå till skogen med dagis på tisdagar, och idag fick de ha en liten matsäck med sig vilket han var såååå glad över. De hade dock lite otur med vädret, det regnade. men de hade med sig en pressening som de satte upp som tak mellan några träd och så satt där under och åt matsäck. Det såg riktigt mysigt ut, de hade fotat så jag fick se bilder när jag hämtade honom.

Idag var det min tur att natta kidsen och efter det var jag så galet trött och kände inte alls för att träna. Men jag tog mig i kragen och körde i alla fall ett 25 minuterspass med pilatesbollen, inte särskilt långt och inte så jobbigt men bättre än ingenting. Det kändes då i mage, rygg och baksida lår i alla fall :).Här är det fotboll på teven, jag håller inte på något av lagen och känner mig inte så intresserad, det får nog bli sängen.

Ha det bra! 

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Snö... Nej den får gärna vänta ett liiitet tag till.
  Hur mår foten?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker nog oxå att snön kan vänta ett tag till. Var faktiskt riktigt glad när den regnade bort ;).

  Vilken mysig utflykt J fick trots regnet. Det är bra att barnen visas att det går att vara ute och hitta på roliga saker trots att det regnar (själv är jag inte så bra på det).

  Önskar dig en bra onsdag! Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Snö och blommande pelargoner samtidigt, det är knasigt. Jag hade en liknande kväll med nattning som gjorde mig helt groggy och väldigt frusen. På mitt träningsschema stod det lugn yoga + meditation så jag tog mig en dusch först för att piggna till och värma mig. Heja oss som ser till att träningen blir av även när det känns motigt. Kram

  SvaraRadera
 4. Nej är det sant snö!? Lika förvånad varje år:) kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Snön får gärna hålla sig borta ett tag till... jag gillar snö men bara om det lägger sig och inte blir så slaskigt!!!
  Här är varmt, ca 15 grader och ljumna vindar! Afrikansk värme tjatar dom om ¨på radion???!
  Ja någon träning är bättre än ingen träning! Igår var jag iväg hela kvällen men idag så så blir det att snöra skorna!

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Idag är det ju väldigt varmt istället. Riktigt skönt ute.
  Vill inte riktigt ha snö än.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!