torsdag 17 oktober 2013

Gnällspik

Idag är vi tre sjuklingar här hemma. En lillgosse med hosta och näsblod och äldste grabben hostar, snorar och har halsont. Jag tror inte att jag har feber idag fast jag känner mig allmänt risig, men det sitter nog i den där sabla hälen. Den gör ont, jag vill inte mer, det räcker nu. Det är inte min grej att vila. Jag försöker tänka att det är kroppens sätt att tala om för mig att den behöver vila och att allt är bra. Men jag mår inte bra av det här, jag vill vara aktiv och röra på mig! Gnällspik, ja det må så vara, jag kan inte låta bli att gnälla över det här. Försöker att hitta positiva saker, jag kunde njuta av mitt morgonkaffe i lugn och ro, jag kan i alla fall läsa om träning och jag får mysa med mina grabbar. 


Grabbarna är uppe i äldste grabbens rum och spelar tv-spel, jag bloggar och lyssnar på Lisa Ekdahl. Men jag ska nog ropa ner dem snart och fråga om vi inte ska ta och titta på någon film.

Jag hoppas att ni har en riktigt bra torsdag!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Usch va trist att känna så där men jag förstår dig. Man blir trött och less när man har ont och inte får göra det man tycker om. Och det är helt ok att vara en gnällspik ;). Hoppas du/ni blir bra snart och att ni får en mysig dag hemma. Här är Emma äntligen feberfri efter en hel vecka m feber - så det får vi fira idag :).

  Krya på dig och hoppas dagen blir bra i alla fall!

  Bamsekram från mig till dig! <3

  SvaraRadera
 2. Klart du får vara en gnällspik när du har ont och inte kan göra det du vill. Fruktansvärt frustrerande kan jag tänka mig att det är. Jag har nu äntligen fått en tid hos sjukgymnast för mitt knä, men nu är jag lite orolig för vad han ska säga. Tänk om jag inte ens får gå ut och gå...
  Ta hand om dig och killarna, så hoppas jag att det blir bättre till imorgon!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gnällspik har man rätt att få vara när man känner sig frustrerad över saker som hälar och stillasittande. ( dock skulle inte jag gnälla då hi hi)
  Men förhoppningsvis, blir du bra fortare om du vilar några dagar. Krya på er allihop.
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Gnäll på bara! Det tycker jag att du gör all rätt i!!! Inget roligt att bli vilande när man vill ut och röra på sig men som sagt kroppen säger vila!

  Hoppas att du har haft en bra dag hemma med grabbarna och att dom kryar på sig
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Krya på er och det är helt ok att gnälla ;0)
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!