fredag 25 oktober 2013

Lyckades släpa med mig honom ut

Jag startade denna fredag så som jag brukar starta fredagar, med ett pass på gymmet. Idag blev det 4 x 500 rodd så snabbt jag orkade, galet jobbigt. Efter det blev det rena styrkeövningar, jag gick upp lite i vikt idag och körde med 8-10 repetioner istället för 12-14. Jag tror nog att jag kommer att känna av det imorgon, i alla fall efter bänkpressen, tycker redan att träningsvärken kommer smygandes :).


Sedan blev det grötfrukost, grape- och apelsinjuice och en kopp café au lait. Efter det var det dags att fixa till lilltösen inför Halloweenfirandet som de skulle ha i skolan, en zombie ville hon vara. Hade lite dålig koll på hur man fixar en sådan men hon blev nöjd :).


Det var strålande solsken ute idag så jag kände att jag och lillgossen borde hitta på något ute. Lillgossen grinade och sa att han minsann inte ville vara ute, han ville bara vara inne för han var såååå trött. Han hade först ont i benet, sedan fick han ont i halsen och till sist ont i fötterna. Men jag lyckades släpa med mig honom ut till slut, vi köpte lite lunch och stack till Dammyren.


Inte den nyttigaste lunchen, men så enkelt att ta med sig. Jag hittade ingen bra flaska att blanda saft i till lillgossen, så då är det tur att man har flaskorna till löparbältet ;).
Vi fick oss en mysig stund även om den inte blev så lång. Det var mycket kallare där än hemma, så vi hade klätt oss för dåligt och började frysa. Jag försökte få lillgossen att härda ut lite längre och föreslog att vi skulle leka följa John, eller hoppa på stenar, men se det gick inte, det blev ramaskrik så jag gav mig. 
Men nu måste jag gå och kolla maten i ugnen, potatisgratäng och fläskfilé, så att det inte blir bränt.
Önskar er en riktigt skön fredagkväll!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Vad bra gjort att träna varje fredag morgon! Söt liten zombie också:) här hemma har jag en liten häxa:) Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Bra gjort! Och mysigt bilder.
  Jag hoppas att ni får en skön helg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Inte lätt å stå på sig när de där ramaskriken dyker upp ;-) Men ni fick nog en bra dag ändå. Hoppas du haft en bra lördag. Här är det grått och regnigt. Kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!