måndag 28 oktober 2013

Inte himla soppa

Idag känns som det har varit riktigt höstväder och då passar det väl bra med soppa till middag :). Fisksoppa med potatis och morot fick det bli. Kidsen brukar gilla soppa men idag när lillgossen såg vad det var för mat så utbrast han "neeej, inte himla soppa, jag hatar soppa". Hmm, tack för den, jag hällde bort själva såsen så åt han ändå glatt upp fiskbitarna och potatisbitarna :).

Det blev visst bygge av en "myshög" efter middagen, så när jag tänkte sätta mig i soffan och bläddra i ToppHälsa så fick jag sitta utan ryggstöd. Jag fick i alla fall en kudde att sitta på :).
Jag har gått och varit frusen hela kvällen och värmer mig nu med en kopp the. Det har inte kommit något oväder hit, men jag måste erkänna att jag är orolig över stormen i Göteborg. Känns inte tryggt att ha äldste grabben där, det är varningar utfärdade och det verkar bli rejält stormväder. Jag pratade med honom vid 20-tiden och då var allt lugnt, det hade bara varit regnigt. Men det ska väl gå bra hoppas jag.
Och vet ni vad jag gjorde idag? Jag var till optikern och nu är glasögon beställda!!! Men det där med bågar, oj så svårt. Jag hoppas att jag kommer att känna mig nöjd så att jag vågar använda dem sen ;).

Ha det så bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Mmm, soppa som är så gott! Jag älskar soppa. Speciellt under höst och vinter. Vad bra att det gick bra när vätskan försvann. ;)

  Vilka sötnosar där i myshögen! Att bygga myshögar skulle vi nog alla behöva lite då och då. :)

  Jag hoppas att det går bra för sonen och att han håller sig inomhus. Här har det stormat i flera timmar nu men är på väg att klinga av. Vi har hört hur träd har fallit omkring oss men vi kan inte se hur illa det är förrän imorgon. Men vi har det åtminstone bra här inomhus med brasa, tända ljus och spel kring köksbordet. Riktigt mysigt när man sitter i säkerhet.

  Klart att du ska använda dina glasögon vännen. Det finns så många snygga glasögonbågar idag och jag är helt övertygad om att du kommer vara hur fin som helst. Bra gjort Jennifer! :)

  Ta hand om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det är ganska lugnt här i Göteborgstrakten. Klart det blåser men inte så illa! Så jag hoppas det är hyffsat lugnt hos sonen din med!
  Soppa är gott men tycker det var super att han åt fisken och grönsakerna det är ju nästan det viktigaste! :)
  Det måste vara supersvårt att välja bågar och sedan ska man ändå leva med dom ett tag!

  KRam

  SvaraRadera
 3. Ni verkar haft det ganska mysigt trots den "himla" soppan :). Dom är för roliga de små liven :).

  Bra att du tagit tag i det där m glasögonen. Ska bli spännande att se när du får dom. Hoppas bara att du är bättre än mig på att använda dom. Jag har ju fått nya men än så länge använder jag dom bara inom hemmets fyra väggar. Har riktigt svårt för att visa mig bland folk i glasögon. Fånigt jag vet men så är det.

  Tack för alla fina och uppmuntrande ord hos mig. De värmer ska du veta!

  Ha det bäst fina du! Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Det är så gott med soppa tyvärr blir det sällan men nu med regn och rusk ¨så borde det göras oftare... Jag har till ärtsoppa hemma men så ska dom ju blötläggas i ca 12, ja tiden uggh!
  Som jag skrev på insta så drog den ganska snabbt förbi men ja det ven i husknutarna runt 21 igår och en timme framåt, men någon kaos var det inte och du kanske tom har pratat med sonen nu idag ;-)
  Vilken mysig hörna dom gjort så såg det ungefär ut hos oss igår.. vi bara va och hade myskläder hela dan!

  Bra att du gått t optikern men nu måste du ju såklart ta hem lite provbågar och sen mannekänga för oss här på bloggen ;-)

  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Älskar soppa nuförtiden, men som barn hatade jag det verkligen.
  Skulle också behöva gå till optikern.
  kram Helena

  SvaraRadera
 6. Här blev det broccolisoppa igår :-) och efter lite (läs en hel del) gnäll från sonen så slank den tillslut ner. W är inne i en väldigt trotsig period när det gäller maten och det är så tråkigt.
  Då är det bättre med myshög :-) Här är vi ofta förvisade till fåtöljen då det är fullt av bilar och traktorer i soffan :-) Men det gör inget!!

  Hoppas att sonen hade det lugnt och att de nya glasögonen blir en favorit. Kram på dig.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!