söndag 6 oktober 2013

Wow, vilket lopp!

Jag säger bara wow, vilket lopp! Så himla roligt, jag kommer definitivt att springa det nästa år igen. Det var blöta och leriga diken, ner i en sjö, upp för en slalombacke, ner i ett sandtag, uppför sandtaget, smala skogsstigar och mot slutet var det ner i en bäverdamm. Men det fanns även en hel del ställen med lätt löpning. Så här i efterhand så känner jag att jag hade kunnat springa fortare på de löpvänliga ställena men jag vågade inte riktigt eftersom jag var rädd att göra bort mig och inte orka med allt. Så någon bra tid fick jag inte, men det kvittar, vi gjorde det som en rolig grej och vi hade verkligen skoj!

Bäverdammen var det roligaste. Det var verkligen lervatten upp till hakan på vissa ställen. Och så var det hål lite här och var som man kunde ha oturen att kliva ner i. Jag är blåslagen på benen eftersom det var en massa stockar och grenar i dammen som man inte såg så jag sprang rakt in i några.


 

Vi fick även en mysig tjejhelg. Vi hann förutom tjurruset med lite shopping, äta en massa gott och dricka lite gott vin. En utomordentligt bra helg!

Ni ska ha ett stort tack för era lyckönskningar till loppet!

Kram Jennifer 

10 kommentarer:

 1. Men oj vad var det för lopp!? Ser verkligen ut som en jobbig terräng! Kul att du gillade det i alla fall ;) och en eloge att du klarade det, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Underbart!!! :-) Det bästa var ju att ni fick en rolig helg :-) Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt! Duktig du är, själv gillar jag inte att springa, är mer en "pass-människa". Men jag skulle önska att jag kunde se så där hurtig och fräsch ut! kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Haha, vilken bana. Fegisen jag hade aldrig vågat mig ut i den där lervällingen. Du är inte bara duktig, du är modig också. Härligt. Kram.

  SvaraRadera
 5. Så roligt det låter! Vilken utmaning!! Klampa rätt i leriga dammar gör man ju inte varje dag!! Tycker att du gjorde bra ifrån dig, strunt i tiden, du tog dig runt!!
  Hua helgen har gått i ett!Hade behövt en söndag till....

  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Grattis !!

  Hela loppet låter helt vansinnigt roligt, skulle också vilja prova, men jag är ur kass på löpning !!

  Snygg ny layout på din sida, även om jag gilla de rosa skorna också, men det kanske var bara för att min dotter har sådana skor.

  hej och hå !!

  //
  Elisabeth i V-by

  SvaraRadera
 7. Såå superhäftigt!! Din mössa vittnar i alla fall om att du inte gjort någon djupdykning!! Bra jobbat! Inspirerande till tusen!

  KRam

  SvaraRadera
 8. Alltså, wow!!!! Så coolt och vilken superwoman du är! Blir grymt imponerad :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Grattis - vad kul att det gick bra och att du var nöjd och efteråt, det är huvudsaken. Kule med före och efterbilden - skosnörena såg ut att ha msit sin lyster rejält - men inte du ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är starkt att ta sig runt den banan! Bra gjort. Jag blir sugen på att testa jag också. :) Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!