måndag 18 februari 2013

Typiska "sjuk-aktiviteter"

Igår kväll var jag och äldste grabben på bio, vi såg Flight, både jag och grabben tyckte den var riktigt bra. Det blir inte så ofta som jag gör saker med bara äldste sonen, det är något jag vill bli bättre på, mer tid då han känner att det bara är fokus på honom.

Lilltösen är fortfarande sjuk så jag är hemma med småttingarna idag. Men först var jag iväg till tandhygienisten på morgonen, inget jag gillar, men det är väl bra att hålla koll lite koll på tänderna och tandhygienisten som jag går till är så himla bra.



När jag kom hem blev det lite pyssel med pärlor och lilltösen gjorde ett sådant fint armband till mig.

Lilltösen har knappt ätit något sedan i fredags kväll, jag frågade om hon var sugen på något särskilt och svaret blev pannkaka. Ja det var väl bara att göra ett försök och se om jag skulle lyckas få till några hela pannkakor, jag är helt kass på att steka pannnkakor.





Och den här gången gick det bra som tur var och lilltösen fick i sig en pannkaka, känns så skönt att hon kan äta lite igen.

Jag har haft lite dålig fantasi idag gällande aktiviteter som passar en sjukling och en pigg lillgosse, men så kom jag på att vi kunde fixa lite ny play doh-lera, vilket uppskattades :).





Annars så har vi tittat på film, spelat spel och spelat DS, typiska "sjuk-aktiviteter" :). Nu ska jag trycka i mig lite mellis för lite senare så ska jag dra iväg på Intervall/flex på Friskis. Få se hur mina ben orkar med idag, jag har köpt magnesium, hoppas att det ska hjälpa mina muskler från att inte känna sig så himlans trötta och tunga. Kanske kör jag ett yoga pass också om det finns platser kvar, det är nämnligen ett yogapass precis efter Intervall/flex :).

Ha en skön måndagkväll!

Kram Jennifer

15 kommentarer:

  1. Alltid trevligt att i varje fall orka pyssla trots att man är sjuk. Krya.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Här är det jag som ligger i sängen!:( Sovit, försökt äta lite, se på tv och kolla runt på "paddan" har varit mina sysselsättningar idag. Jag har faktiskt kört en maskin med tvätt också.
    Jätte fint armband dottern gjorde!:)
    Jag lyckades med mina pannkakor sist jag också, brukar alltid vara någon/några som fastnar.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej men fy din stackare. Krya på dig nu! Kram Jennifer

      Radera

  3. Vad jobbigt när de små är sjuka och inte vill äta! Tur att pannkakor gillades!
    Tandhygienisten , gillar inte ens ordet!Men jag går varje år iallafall!
    Magnesium äter jag också men för vadkramper som jag lätt får när jag sover!
    vet inte om det hjälper, jaa kanske, har inte haft kramp på länge om jag tänker efter!
    Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har hört att magnesium ska vara bra mot kramp, jag får ofta kramp i fötterna så fort jag böjer lite på tårna, hoppas det ger med sig med lite magnesiumtillskott :-).
      Kram Jennifer

      Radera
  4. Men fy, stackars lillskruttan. Det känns som om ni har varvat sjuka hos er alldeles för länge nu! Hoppas på att hon frisknar till snart och sedan skall väl ni ha haft er beskärda del eller? ;)

    Ha det fint vännen! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen eller det tycker jag också, nu vill vi få vara friska!
      Tack för krya-hälsningen! Kram Jennifer

      Radera
    2. Jamen eller hur........ Ska det ju stå :-)

      Radera
  5. Vad kul att du hittat till min blogg! Och vilken mysig blogg du har. :) Det blev ju riktigt fina pannkakor. Här hemma blir det köpta eller gör maken dem, jag har alldeles för dåligt tålamod för det. ;) Hoppas barnen kryar på sig. Kram

    SvaraRadera
  6. Fin dag ni haft trots allt. Pannkakor och lek. Och jättefint armband!

    Hoppas lillan kryar på sig och får aptiten tillbaka.

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tänkte bara tipsa om kosttillskottet som hjälpt mig och fått mig må mkt bättre sen jag började med det. Fit Line. Kroppen har blivit grymt mkt bättre och svarar bättre på träning samt återhämtar sig fortare. Kanske kan vara värt ett test??

    Hoppas E mår bättre och att ni andra är pigga. Ha en bra tisdag och tack för din fina kommentar! Kram Carina

    SvaraRadera
  8. Men usch för tandläkare och tandhygienister - min mardröm men du fick ju en fin belöning efteråt i det fina armbandet. Dottern har ju verkligen känsla för design det var väldigt snyggt måste jag säga ;) Hoppas hon kryar på sig nu och lycka till med träningen ikväll ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  9. En bra dag trots sjukdom ser det ut som:) Hoppas ni alla mår bra idag!

    SvaraRadera
  10. Så kreativ och påhittig du är :)
    Hoppas att hon mår bättre och en pannkaka är ju bättre än ingen pannkaka! Mer mjöl i smeten om det är så att pannkakorna fastnar!
    Ha en fin kväll
    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!