lördag 16 februari 2013

Titta i affärer eller åka skidor?

Jag skrev ju igår att jag var lite sugen på lite shopping, tror ni jag fick med mig småttingarna på det? Nej de ville såklart inte det, jag tänkte efter lite och frågade om de vill åka och titta i affärer eller åka skidor. Dum fråga, jag visste ju svaret redan, självklart ville de åka skidor. Och nu så här i efterhand känner jag bara att, oj så skönt att de fick välja, för vi fick en kanondag! 


Vi började med korvätning så att det inte skulle bli tjat om det så fort skidorna kommit på :). Sedan höll det på att bli ett enda stort fiasko, lillgossens skidor åkte bara av hela tiden, han blev sur, jag fick några utbrott och vi var på väg att ge upp. Lillgossen lekte lite i snön istället men sedan gjorde vi ett nytt försök och då gick det bättre. Det finns ett perfekt barnspår på 500 m, lillgossen åkte 3 varv och lilltösen åkte 4 och de hade så skoj. 
Ja några vurpor blev det, lilltösen fixade allt själv och reste sig upp själv men lillgossen behövde hjälp så jag är glad att jag valde att inte ta skidor på mig för då hade vi nog legat där sprattlandes i snön både han och jag :).


Tack mina älskade småttingar för en superdag!


Ja vi hade roligt igår, så roligt så småttingarna vill åka dit idag igen och så får det bli, det gäller att passa på nu när vi har så mycket snö.

Och så blir det givetvis Mello ikväll, få se vilka som blir barnens favoriter den här gången, förra gången var det ju givetvis Sean Banan.


Hoppas ni får en fin lördag!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni fick :) Jag vill också åka längdskidor, det verkar så underbart härligt jobbigt.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag och härliga bilder , ha en go lördagskväll.

  SvaraRadera
 3. Det där med längd det skulle jag vilja lära mig :) fast mitt tålamod är ju inte det bästa!
  Det är feberfritt här hemma idag, skönt! Så vi tar det bara lugnt här hemma!
  Blir väl melodifestivalen här hemma också!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh gud så härligt!! Gyllbergen är verkligen ett paradis!

  Hoppas ni fick det minst lika bra i dag och ha en skön kväll m Mello! kram Carina

  SvaraRadera
 5. Klart de valde skidorna!;) Ska försöka ta mig iväg imorgon till vårt närmsta berg där det tydligen ska finnas jätte fina spår nu.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Gud va mysigt!! Tänk om vi hade haft lote snö här också...

  SvaraRadera
 7. Åh det såg härligt ut lär nog åka upp o testa med go matsäck :)Hoppas ni haft en toppen helg
  Kram bästa du

  SvaraRadera
 8. Men vilken tur att de ville åka skidor! det ser verkligen ut som det varit toppenskönt! Här har vi bara skidor för utförsåkning!Skulle verkligen vilja ha skidor för längd också!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!