söndag 24 februari 2013

Så mycket shopping blev det inte

Söndagen är här, sista dagen på veckan. Idag blir det eventuellt att träffa en go vän och hennes dotter. Vädret är tyvärr grått och trist, vi hade lite planer på skridskoåkning men vi får se hur det blir.

Igår stack jag, lilltösen och äldste grabben iväg till stadens shoppingcenter, vi skulle titta på lite kläder och handla maten till kvällen var min tanke. Men vi startade med lite gofika. Grabben totalvägrar att vara med på bild, så  fort jag kommer med kameran så flyr han, vänder sig om eller sätter upp en hand framför kameran.
Nej, det gick inte att undvika leksaksaffären, klart lilltösen skulle få gå in där och titta.
Sedan skulle jag in på Jula för att titta efter hand- och fotledsvikter, men såklart fanns det inte och efter det var klockan så pass mycket att vi var tvugna att gå till mataffären så vi skulle hinna hem i tid till dess att maken skulle åka iväg så så mycket shopping blev det inte. 
Jag hann i alla fall springa in på Biltema för att köpa mig mina vikter :). Jag gick en rask promenad med dem igår och nog kändes det extra i benen, och med lite benövningar efteråt så har jag ganska go träningsvärk i benen nu.

Maken stack till stugan med vänner igår och här hemma fixade vi Tacomys och mello-kväll med bästa Linda och hennes goa kids.


Att lämna en chipspåse framme på bordet och tro att ingen ska gå dit och nalla chips är inte troligt.

De små var väl inte jätteintresserade av melodifestivalen, de lekte hellre och med det utbudet på låtar igår så var det väl inget att se enligt mitt tycke. Men en riktigt trevlig kväll blev det i alla fall, barnen leker så himla bra tillsammans så vi mammor hinner med en del snack, det gillas alltid :).

Nu ser det faktiskt ut att kunna klarna upp ute så det här kommer nog att bli en riktigt bra söndag.

Ha det toppen!

Kram Jennifer7 kommentarer:

 1. Jag tycker ändå att gårdagens mello bjöd på den bästa omgången i år. Och jag är så glad att Ulrik gick till final :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Promenadvikter, det kanske kunde vara något?!? Mammasnack, det är verkligen bra det. Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som en helt oki lördag och vi fick ju till det vart ju en kanon dag med underbart väder. Tack goa du för påfyllning av energin...
  Kramar
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur :) och tack själv fina du! Kram Jennifer

   Radera
 4. Härliga bilder. Gofika är ju aldrig fel. Kul med vikter när du tränar. Vart hittar man sådana?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte vikterna på biltema. Det finns även på Stadium men där kostade de 299 kr och på Biltema bara 69 kr :). Kram Jennifer

   Radera
 5. Min äldsta dotter ropar du får inte lägga upp bilden nånstans om hon inte fixat sig. Själv tycker jag alltid att hon är lika söt. Men jag lyder henne ändå:)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!