fredag 15 februari 2013

Här byggs det hundkojor

Spin puls/intervall var ett bra pass, men det var lite svårt att verkligen ta ut sig första gången när man inte riktigt visste hur passet var. Hålla koll på pulsen och tänka på hur lång intervallen var så att man kunde anpassa motstånd och fart för att ligga på rätt nivå på pulsen, blev lite mycket att tänka på. Jag är ju van att bara försvinna in i mig själv och köra järnet när jag är på spinning men jag tror att det kan vara nyttigt att lära sig att jobba med pulsen. Jag har nu hamnat i det där att jag vet inte hur jag ska hinna med alla pass som jag vill gå på, det finns så otroligt mycket bra att välja på och så måste jag försöka hålla igång springandet lite grann och så vill jag komma igång med gymträningen igen också, vilket problem va ;)?


Gillar det där huset, synd att det bara står och förfaller, men det ligger ju väldigt galet till med en bilväg på ena sidan och  en fabrik på andra sidan.


En skön promenad, lite styrkeövningar efter det och sedan frukost i lugn och ro med mina småttingar, det är bra härligt det :).
Här byggs det hundkojor för fullt i fåtölj och soffa, blandat med skratt och grin varje gång taket rasar :). Och så släpper vi loss till den här låten.


Inga planer för dagen, jag är lite sugen på lite shopping, har några saker jag skulle vilja ha men vi får se om jag lyckas locka med mig småttingarna.


Ha en superbra fredag fina ni!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Jag har också varit inne i spinning perioden, och puls/intervall var det bästa :-)
  Min man är ledig idag så jag tänkte träna lite hårdare (går ej på gym)mer styrka än att gå "bara" pw med barnvagnen, det är jobbigt det med.
  Så jag har startat med ett hemma-inomhus-pass och väntar på att mannen ska komma från gymet så jag kan gå ut och fortsätta!
  Ikväll blir det restaurang med tjejkompisar
  Önksar dig en fortsatt härlig fredag

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Jag vill komma igång och börja springa, men jag är värdelös på det. Har helt fel andningsteknik.

  Underbart gammalt hus. Att ingen tar och adopterar det och flyttar det till trevligare omgivning.

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig start på morgonen kan inte börja bättre. Synd att så fina hus står o förfaller ,men visst läget kanske inte är det bästa. Ha nu en toppendag. KramisarTina

  SvaraRadera
 4. Härligt med träning även om jag inte förstått tjusningen med spinning!;) Insåg idag att det inte kommer bli så mycket träning nästa vecka, men det får gå. Det är ju Tjejvasan på lördag och sedan måste jag komma igång med löpträningen igen efter det.
  Härligt med en ledig fredag!:) Jag och dottern är i Göteborg och jag vet inte hur många affärer med örhängen som vi varit inne i!:) Idag har vi även tillbringat några timmar på Universeum. Nu ligger vi och slappar på hotellrummet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig blogg du har :-) Mycket trevlig läsning och bilderna är så fina :-)

  SvaraRadera
 6. Rigtig fin blog du har her :-) Jeg fik løbet en tur i dag og kom endda også ud at ride...!
  Skønt med en fridag og så en fredag... Jeg har vinterferie hele næste uge, skønt...
  Rigtig dejlig weekend - kram herfra

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! Håller med dig vilket underbart hus, hade jag gärna tagit mig an som ett renoveringsobjekt ;)
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 8. Middagen var hur trevlig som helst:)

  Vad duktig du är som tränar så mycket!! Nu blev jag taggad och längtar till vi flyttar ner till huset så jag kan ta tag i det där igen och då har jag tänkt skaffa pulsklocka, det ska vara jättebra!

  Fina bilder och håller med, huset har verkligen potential!

  Hoppas kvällen är bra! Kram Fredrika

  SvaraRadera
 9. Härliga foton!
  Jag tränar ju en del men inget där jag har några tider att passa, löpning där jag själv bestämmer över NÄR. Förr tränade jag massa pass och jobbade som instruktör men livet efter barnen har för mig ändrat hur jag tränar. Men, det viktigaste är ju att hitta det man gillar! Kram Sara

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!