onsdag 13 februari 2013

Tänk snälla tankar

Snö, snö och ännu mera snö, men det gör mig inget jag gillar snön och det är ju bara februari än så då kan det lika gärna få vara riktigt vinter med en massa snö :). Men nog kommer det bli lite skönt när man slipper skotta fram bilen och skrapa rutor tidigt på morgonen och när man slipper bylsa på småttingarna en massa lager kläder. 


Onsdagkväll, det känns bra, bara en jobbdag kvar och sedan tar jag och småttingarna helg. Småttingarna hade skidlopp på dagis idag och de hade fått guldmedaljer. Oj, oj, oj så stolt lillgossen var över den, han skulle ha den i handen när han skulle sova till och med. Hade ju varit så skoj att får vara med och se dem åka skidor men då satt jag i möte och diskuterade reduktioner och invalsad energi i stål, sååååå roligt, not.


"Tänk snälla tankar. Att inte tro på sig själv, att oroa sig för framtiden, eller irritera sig på sina medmänniskor är negativa tankar som äter din energi. För att behålla energin och kunna lägga den på något betydligt roligare bör du ta ratten och styra själv" Olof Röhlander (citat ur tidningen ovan)

Idag blev det en kort joggingrunda och lite lite styrka efter den, så nu känns det skönt i kroppen och jag ska ta och äta lite fruktsallad som äldste grabben fixat och titta på Mia på Grötö på TV4Play.

Må så gott!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Mia är mysigt ;) snön är inte alls lika mysig men skönt för alla barn som har sportlov under några veckor nu att den finns så de kan fortsätta med lite vinteraktiviteter. Kul med guldmedalj och snacka om stolt och glad kille när ha till och med ska sova med den - sååå gulligt ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Jag kan tyvärr inte se Mia här....men jag kan tänka mig att det är bra!

  Vi har vallar med snö här nu. En stor kontrast från ett soliga öar.

  Grattis till guldmedaljen!!

  Tack för din härliga hälsning också

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag har inte sett Mia, får kolla webben...
  Snö är kul för barnen men jag är själv så trött på allt nu!

  kram

  SvaraRadera
 4. Det är så fint med snön men jag börjar bli lite trött på att frysa.
  Missade Mia på Grötö, nästan som vanligt med andra ord. Gick och la mig!
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Tycker också att det kana vara snö när det är vinter, men snart får våren gärna komma!
  Håller med dig om att tänka snälla tankar och ödsla inte tid på energi som man mår dåligt av!
  Här kommer ett fång alla hjärtans dags kramar!
  Helena

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!