söndag 24 februari 2013

Stack iväg till Ornässtugan

Jamen vilken dag det blev! Det gråa vädret försvann och det blev en solig och fin dag som jag fick spendera med bästa Lotta och hennes härliga dotter. Vi packade med oss korv, kaffe, bullar och skridskor och stack iväg till Ornässtugan så att barnen skulle få åka lite på Runn. Kan ju säga att vi var inte ensamma där, oj så mycket folk det var som hade samma tanke som vi :).Ja det var så varmt så jag drog på småttingarna galonisar med tanke på att de ligger ganska mycket på isen :).
Det är så himla vackert där, tyvärr hade jag inte kameran med mig så det fick bli telfonbilder. Sådana här vinterdagar är ju bara fantastiska, ja jag ska erkänna att den hade kunnat varit ännu bättre om lillgossen hade varit på bättre på humör, för han gnällde en hel del och det var fel på än det ena och än det andra, men jag försöker att slå dövörat till och njuta ändå :).

Vi fortsatte med lite gott fika som Lotta bjöd på hemma hos oss och så fick jag ju bara en så fin present i efterskott av henne, tack snälla du, för presenten och för en riktigt bra dag!

Nu ska jag ta mina stackars ben och hoppa i badet, de fick slita ganska gott igår och idag fick de kämpa på rejält på ett spinningpass.


Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Åhhhhh, det ser verkligen helt ljuvligt ut! Här är det grått, kallt och blåsigt men jag kan verkligen längta efter en sådan härlig dag utomhus. lyckliga er!

  Ha nu en fin start på veckan! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det ser underbart ut :) vilken dag :) här blåser det svinkallt-burr burr!!!
  Usch dom där gnäll dagrarna är jobbiga :-/ men men man får ibland bita ihop och nä det är inte alltid lätt...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag ni fick!:)
  Tack för din kommentar! Det var roligt att vara med där, men det hade varit ännu roligare om skidorna varit bättre!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vilken vacker form den ängeln har. :)

  Vackra skridskobilder också för den delen, ser underbart ut!
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder. Och vilken vacker ängel. Kram.

  SvaraRadera
 6. Åh vilken härlig dag! Kram Caroline

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!