söndag 10 februari 2013

Längtade in i de andra salarna

Idag fick det bli scones till frukost. Det var så länge sedan vi gjorde scones och det är ju så gott när de är alldeles nygräddade och smöret smälter och osten mjuknar, mums, jag njuter :).


Jag föredrar ost på scones, men småttingarna de vill ha sylt.


Efter en lång och lite seg morgon kände jag att vi var tvugna att hitta på något, tillsammans med kompisar stack jag och småttingarna iväg på bio. Alfons blev det, 41 minuter lång, alldeles lagom för lillgossen. Alla kidsen var nöjda och vi vuxna också och jag vara glad att jag höll mig vaken, det har nämnligen hänt att jag somnat inne i biosalongen :).

Medan vi var på bio så var maken ute och sprang och äldste grabben var på fotbollsträning. Ni må tro att jag är avundsjuk på att de kan träna, jag får snällt fortsätta vila och kurera mig. Men jag åkte faktiskt iväg på ett lätt yogapass på Friskis ikväll. Jag gillar inte att vara negativ, men det blev inte så lyckat. Salen där yogapasset hålls är omringat av två andra salar där man körde fartfyllda pass med hög musik och både musik och instruktörernas peppande ord hördes in i yogasalen. Och för en som är sjukt sugen på att få träna så att svetten sprutar så kändes det inget bra, jag hade svårt att slappna av och längtade in i de andra salarna. Ja, jag borde klara av att koppla bort det och gå in i mig själv, men idag gick det inget bra med det, fast jag kände i alla fall att min kropp behöver mer stretch och rörlighetsträning för oj så stel jag var.


I brist annat att fota så fick det bli lite fotografering av tulpanerna idag :).


Nu tror jag att jag ska ta och gosa ner mig i soffan och bläddra i några tidningar.
Nu hoppas jag att ni har en skön kväll och att er helg har varit riktigt bra!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar med att få svettas ordentligt. Det har jag gjort i helgen och det var riktigt skönt efter en vecka med rygg/magepass och yoga där man inte blir direkt svett. Å andra sidan är det bra träning det med, men på ett annat sätt!:)
  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysig helg ni verkar ha haft!

  SvaraRadera
 3. Jag verkar aldrig svettas ordentligt hur hårt jag än tränar.
  Vad gott med scones, det ska jag nog göra imorgon.
  Ha en skön måndag!
  Kramar Bodil.

  SvaraRadera
 4. Å din stackare, hoppas du blir så pass pigg snart att du kan träna igen. Kram.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, ja vad duktigt av dig att hålla dig vaken jag somnade också alltid när jag var på barn-bio med barnen förr i tiden. Trist att du inte är på topp och får längta till de andra salarna men yoga är ju också bra det borde alla komplettera sin träning med oavsett vad man gör för att behålla lite smidighet, men det är klart när man verkligen inte får vara med då vill man så himla gärna. Du får krya på dig, här har det också varit snålt med träning men den där vurpan satte sina djupa spår man är inte så snabbläkt nu för tiden men jag hoppas komma iväg nåt den här veckan ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Fast det lät ju fruktansvärt orututineratkelt av dem att köra yogapasset i en sådan lokal. Hur sjutton skall man kunna slappna av och njuta då? Det är ju inte precis som om det är skitenkelt i vanliga fall. Knasigt!

  Skönt att du är på bättringsvägen iallafall :) Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder... och scones som är så mumsigt.:-) Kram

  SvaraRadera
 8. Vad mysigt att gå på bio och som du skriver, vilken lämplig tid på filmen.

  Usch då, hoppas du kryar på dig så att du också kan träna som vanligt igen.
  Gott med scones, ä l s k a r det.

  Kram Madeleine :)

  SvaraRadera
 9. Känner igen den där känslan att man inte riktigt "unnar" andra att träna när man själv inte kan. Sjukt men så är det. Och sen är det som du beskriver: att man inte riktigt nöjer sig med annan träning utan att man vill köra på som vanligt.

  Hoppas du blir frisk nu så du får träna som vanligt igen!

  Stor kram Carina

  SvaraRadera
 10. Vad gott med scones till frukost!!!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!