måndag 11 februari 2013

Dessa leksaker

Då var måndagen avklarad, skönt. Idag var en sådan där dag på jobbet då det kändes som att jag inte fick någonting gjort, påbörjade flera saker men avslutade inget, ja ja imorgon blir det nya tag.

Idag hade jag en lillgosse som bara grinade när vi skulle gå till bilen från dagis och vilken tur då att en kompis ringde och frågade om det var ok att hon och hennes son kom förbi en vända för när jag berättade det så blev det glada miner och full fart till bilen :).
Ja ni, är det någon som känner igen sig? Dessa leksaker, de ligger överallt, det leks med en sak och sedan kommer man på att det ska lekas något annat och då plockar man ju inte först undan det man lekte med, nej det släpper man bara på golvet.


Snart dags att gör ordning småttingarna för natten och läsa godnattsaga. Lilltösen var på bibblan med dagis idag så det blir nog till att läsa någon av de böckerna. Sedan är tanken att jag ska ta mig ut på en promenad, jag ska försöka ge kroppen en riktig mjukstart nu gällande träning och inte köra igång för hårt och för tidigt.

Ha en fin måndagkväll!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Ja herregud vad man har plockat leksaker ;) jag var lite manisk när barnen var små också och städade varje dag när de gått och lagt sig eller inte städade damm och brödsmulor, det berörde mig inte men alla saker skulle vara på sin plats det var viktigt ;) Hoppas det blir en skön promenad och här är en till som ska ta det lugnt fram med träningen från och med nu !!!

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Trampar också på Lego dagarna i ända...
  kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Är rätt skönt nu när barnen är så stora att det inte ligger leksaker överallt längre, men jösses vad man har plockat efter barnen när de var yngre.
  Tycker att du gör rätt som startar träningen försiktigt nu. Är ju så tråkigt att få bakslag om man kör igång för hårt för tidigt.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Känner absolut igen mig! Önskar mig ett enplanshus för utav någon anledning får jag för mig att de kommer leka mer på sina egna rum då. Vårt vardagsrum ser ut som värsta lekrummet ibland! Det blir mycket plockande!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Här plockas inga leksaker längre men datorsladdar, kläder,nycklar, och handdukar (blöta) kan man hitta precis överallt.... Hoppas dagen varit bra! Anna

  SvaraRadera
 6. Jag är ganska hård på den biten, att leker man inte mer med något så ska det bort!!!
  På kvällarna plockar vi alltid undan lille Noah leksaker, känns lite trevligare att vakna till ett rent golv (kanske inte rent hehe men rent från leksaker)
  Vi sydde två ugglor, mest Wiggo som sydde. Han var riktigt stolt och jag med över honom, första gången med symaskin!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där med leksaker! Vet inte hur ofta jag plockar undan för att snart upptäcka att allt är framdraget igen. Trots sina 11 månader kan hon allt det där med att släpa fram alla leksaker:)

  Hoppas du hade en skön måndagskväll efter promenaden!

  SvaraRadera
 8. Bra ordspråk. Vår legotid är över nu har vi kläder överallt:) kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Leksakstiden är över nu är det mest datorprylar o kläder som ligger mest överallt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. En sådan där dag, de är inget vidare. man bara snurrar runt och virrar!

  kram

  SvaraRadera
 11. Känns igen med leksaker öööverallt. Gjorde en upptäckt med en hel del legobitar under soffan för ett tag sen så det får man väl ta tag i snart..... :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!