lördag 23 februari 2013

Jönbröd och utmaning

Som jag skrev igår så blev det skidåkning och lek med fina vänner efter lunch. Det är så härligt att se tjejerna leka så bra, lillgossen var tyvärre inte på sitt bästa humör, från honom kom det mest gnäll vilket verkligen är tålamodsprövande. Men strunt i det nu, i det stora hela blev det en toppendag och jag fick smaka jönbröd för första gången i mitt liv. Finaste Kerstin fixade det, det grillas i ett järn över öppen eld, det var hur gott som helst.En riktigt fin eftermiddag blev det, med lek för barnen och lite snack för oss mammor.

För några dagar sedan fick jag en utmaning från Linda med bloggen "jag och mina fina". Utamningen går ut på att skriva åtta saker om sig själv, vad som helst, och sedan skicka vidare till fem andra. Jag är kass på att svara på sådana här saker, ärligt talat så tycker jag att det är jobbigt, tror det har att göra med det där att vara rädd för att göra fel. Men jag kan ju inte skriva fel för det finns inget fel i det här fallet, jag ska ju bara skriva om mig själv, så jag utmanar mig själv lite så här kommer åtta saker om mig själv:


 • Okej, börjar med något som är uppenbart som ni redan märkt, jag är en riktig gottegris. Jag fullkomligen älskar godis, speciellt lakrits. Jag tar hellre en påse godis än ett glas vin.
 • Jag är hemsk när det gäller att se folk som ramlar, jag börjar alltid att skratta, försöker alltid att skärpa mig men jag kan inte låta bli. Jag vet det låter jätte elakt, men jag kan ju säga att jag skrattar inte om jag ser att någon verkligen blir skadad, fullt så hemsk är jag inte.
 • Jag älskar historia, inte all form av historia, men att se hur folk har levt och bott tidigare tycker jag är väldigt intressant.
 • Jag är en tidningsslukare, älskar tidningar av alla möjliga slag.
 • Ibland kan jag vara riktigt pysslig, jag är lite av en periodare, ibland åker symaskinen fram, men jag ska känna att jag har tiden för annars blir jag mest sur, arg och irriterad.
 • Jag är en riktig tävlingsmänniska, det spelar ingen roll vad det är, är det tävling så händer något i mig. Jag som vanligtvis upplevs som en väldigt lugn person kan få folk att tappa hakan när det är tävling.
 • Det har väl inte undgått någon att jag älskar att träna, det får mig att må så himla bra. Jag har provat många saker, jag har tränat tennis, fotboll, bakset, handboll, ridit och spelat badminton. Men det enda som jag kan känna att jag verkligen saknar är badminton, det är så himla skoj. 
 • Jag drömmer om att verkligen hitta min dröm och kunna leva på den, men jag vet ännu inte vad det är jag verkligen vill, men den som söker finner, eller?

Jahi ni det var lite mer om mig. Jag tänkte först strunta i att skicka utmaningen vidare, men så tänkte jag "gud så typiskt mig att strunta i det" så nu ska jag inte vara så typisk mig utan jag skickar utmaningen vidare till några fina, goa bloggare:


Det är alltid lika roligt att kika in hos er och se vad ni har för er. Nu gör ni som ni vill om ni vill skriva åtta saker om er själva och sedan skicka vidare till fem andra bloggare.

Nu blev det ett väldans långt inlägg, kanske ingen som orkar sig igenom det :). Nu börjar det bli dags att ta tag i dagen!

Ha en fin lördag!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Det var inte meningen att du skulle tycka det var jobbigt.Bra sanningar om dig iallafall:). Att söka sin dröm och sen förverkliga den låter jättebra! Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Å vad roligt att läsa mer om dig och tack snälla för att du länkar till mig - jag ska ta tag i det där senare :)
  Vilka härliga bilder, å för friluftsliv.
  Kram fina.

  SvaraRadera
 3. Tack för en suverän dag med dig och dina fina barn Jennifer! Alltid lika kul att träffa er!

  Rolig läsning om dig också :). Hoppas du hittar din dröm snart <3

  Ha en fin lördag! Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Jag orkade läsa mig igen det, så farligt långt var det ju inte ;-) Så länge innehållet är bra så fortsätter man läsa och det här var intressant tyckte jag :-D
  Det där med gnäll på barnen känns igen, det händer rätt ofta här med, men i det stora hela blir det ju mysigt ändå.

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt ni har det! Här är en till gottegris:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Roligt att läsa om dig!
  Lakrits är med mitt favoritgodis, alkohol dricker jag inte överhuvudtaget.

  ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 7. Ååå tack *rodnar kul att du gillar att kika in! Jag tycker också att det är svårt att skriva om mig själv men jag ska svara :)
  Härlig dag ni hade :)
  Hihi jag skrattar faktiskt också när någon trillar kan inte riktigt hålla mig... Men såklart inte om det är allvarligt så hemsk är inte jag heller...
  Kul att läsa mer om dig...

  Ha en härlig kväll, här blir det film så äldsta sonen fortfarande är hos morfar så slipper vi melodifestivalen ;)
  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 8. Så fint att få läsa lite mer om dig! Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Men åh tack en liten utmaning! Får bli ett inlägg ikväll. Tack snälla!

  Jönbröd!? Bara namnet är helt nytt för mig!! Kram Sara

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!