söndag 17 februari 2013

Det blev en tur till Gyllbergen

Alltså hur smart är man om man ställer sig och bakar scones utan att man har något Bregott kvar? Jag menar hur gott är det att äta nybakade scones utan smör på? det är ju det smälta smöret som gör att blir så gott.



Som tur är öppnar affären kl 8 så maken var så snäll och åkte och köpte lite Bregott.


Det blev en tur till Gyllbergen igår också. Lilltösen klagade lite över magont hela morgonen  men hon ville absolut åka skidor, så vi packade in oss i bilen och stack iväg. Det var en likblek tös som gav sig ut i spåret, hon klagade ingenting men sa att hon kunde inte åka så fort för hon hade så ont i magen.




Lilltösen åkte direkt ett varv till och var fortfarande lika likblek. Vi andra tryckte i oss lite halft grillad korv men lilltösen fick i sig lite saft bara, men hon ville inte åka hem hon ville fortsätta åka. 




När hon skulle ge sig ut på tredje varvet så tog jag på mig mina skidor också, men jag och skidor är liksom ingen bra kombo, det är alltid något som strular. Nu fick jag flera cm snö under skidan och jag fick liksom gå fram på skidorna. Men efter bara ca 50 m så kom tårarna hos lilltösen, hon var helt slut. Så vi vände om och gick till bilen hon och jag, maken och lillgossen åkte ett sista varv under tiden jag packade in allt i bilen. Stackars lilltösen var febrig och mådde pyton och slocknade snabbt i bilen.

Trodde inte hon skulle orka vara vaken och titta på Mello, men med lite Alvedon i kroppen så höll sig vaken. Men jag har haft en kamin bredvid mig i sängen inatt, oj så varm hon har varit den lilla tösen. Nu myser hon i soffan och tittar på film. Ser ut som att solen smyger sig fram ute, men vi får snällt hålla oss inne.







Jag kör en vilodag idag, sprang en kort runda på bara 4 km igår men benen och magen vill inte vara med mig och jag blir så arg och besviken. Det funkar inget bra att springa med smärta för mig, jag har så svårt att koppla bort det utan tänker bara på hur ont det gör. Så idag får det räcka med en promenad så hoppas jag kunna köra intervall/flex på Frisksis imorgon :).

Ha en bra söndag!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

  1. Stackars lilltjejen. Så envis ändå. Hoppas hon mår bättre i dag.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Stackars E. Hoppas hon mår bättre i dag! Trist att det inte funkar m löpningen men tänk på allt annat du kan träna i stället!

    Hoppas ni får en bra söndag! Hälsa E krya på dig! Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Stackars lilla tösen. Men så envis, haha.
    Hoppas hon mår bättre.
    Ha en skön söndag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att vara i skidspåret, ni är så sportiga:) Hoppas lill tjejen kryar på sig och vad duktig hon var som kämpade så länge med skidorna, fast hon var sjuk! Ha det gott kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  5. Hoppas att det går över fort!
    Tråkigt med din mage, att det aldrig ger sig. Nästa vecka tänkte jag försöka komm igång med löpträningen igen. Är ju anmäld till Gbg-varvet i år igen, men detta är nog sista gången. Finns så mycket annat jag vill prova på!:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ihhh Hvor herlig dag i har haft :-) Jeg savner rigtig meget at stå på ski, men vi kommer desværre ikke afsted mere...! Øv
    Lækkert med nybagte scones...! Stakkels lillepigen :-) Stort kram herfra med ønske om en rigtig dejlig søndag

    SvaraRadera
  7. Stackars liten, hoppas hon mår bättre idag o jag håller med dig till nybakta scones måste man ha smör, mycket smör. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  8. Scones är bland det godaste som finns! Gulligt att maken fixade Bregott till... ;) Det blir ju onekligen så gott med smält smör på.

    Hoppas lilltösen mår bättre snart. Vilken kämpe hon är!

    Bilderna ser som alltid jättehärliga ut.

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Ääälskar scones, fast Bregott är ju klart avgörande:) kram Caroline

    SvaraRadera
  10. Undra om den tösen brås på sin mor tro ;) usch hoppas hon inte fått flunsan e hemskt...Krya till henne o hoppas ni andra klarar er.
    Kram L

    SvaraRadera
  11. Stackars liten. Hoppas att hon snart mår bättre!

    SvaraRadera
  12. Gott med nybakat! Fast det emd smöret håller jag inte med om, haha. Jag har aldrig smör på mina smörgåsar :p

    SvaraRadera
  13. Längdskidor är inte min grej, blir så bakhalt och dat, hehe. Tacka vet jag att känna viden i en pist!
    Nybakat, så gott!!

    kram

    SvaraRadera
  14. Scones är fantastiskt gott med smör såklart, så snällt att din man ordnade det :)
    Ja fy för dessa sjukdomstider!
    Hoppas att hon kryar på sig snarast
    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!