torsdag 29 oktober 2015

Instruktören fick komma till undsättning

Äntligen lite höstlov, så fantastiskt härligt! Hade en tanke att jag skulle starta morgonen med en promenad innan maken stack till jobbet men jag var så galet trött så det var betydligt skönare att ligga kvar i sängen. 


En av de bästa sakerna med att vara ledig, att hinna mysa med en kopp kaffe och bläddra i någon fin tidning, och ha kidsen runt om mig i soffan på morgonen.


När jag gick ner för trappen så kändes benen galet stela och nu känner jag att jag kommer få en fruktansvärd träningsvärk i lår och rumpa, även mage och bröst kommer att kunna kännas rejält. Igår blev det dubbla pass för mig. Först testade jag lunchpasset som vi har på jobbet på onsdagar. Det var ett superbra pass och PT:n som höll i det var riktigt bra. Passet var ett stationspass, man körde vid en station i 45 s och flyttade sedan till nästa under 15 s och körde den i 45 s och så rullade det på. Vi hann med 3 varv och lite till innan det var slut. Svetten rann och kroppen var trött, precis som det ska vara efter ett pass : ).


De där knäböjen på bosuboll är inget att leka med. Jag såg hur alla bara ställde sig lätt på dem med en vikt i famnen och körde på för fullt. Så var det ju då så smånigom min lilla grupps tur att köra vid den stationen och jag lyckades inte ens ta mig upp på den och bara stå, utan instruktören fick komma till undsättning så att jag fick hålla i henne och försöka ta mig upp på bosubollen. När jag väl stod på den var det bara till att försöka hålla balansen, någon knäböj var det inte frågan om. Fast tredje varvet så lyckades jag ta mig upp själv och gjorde några tappra försök till knäböj : ).


På kvällen så körde jag för fösta gången på flera månader ett benpass med en kompis på gymmet. Jag har bara kört rehabövningar för knät med benen men nu känner jag att det är dags att lite smått börja träna benen riktigt igen. Och fast att jag inte körde med några vikter att tala om så är det ett faktum att jag kommer att ha en fruktansvärd träningsvärk  ett par dagar.

Men nu är det dags att ta tag i den här dagen och fixa lite frukost. Sen blir det shopping på Kupolen, äldste grabben hade det som önskemål så så får det bli. Jag hade en tanke att göra någon mysutflykt i skogen men det är så sällan som äldste grabben ber om att göra något sådant så det gäller att ta vara på de tillfällena. Och idag lyser solen med sin frånvaro så det känns ändå helt ok att hänga inomhus. Kanske kan det bli ett besök på bibblan också.

Ha det gott!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Skönt med lite lov.
    Jag längtar efter träningsvärk. Snart hoppas jag vara på banan igen. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!