söndag 11 oktober 2015

Inte så himla populärt

En helg utan några direkta planer, det är ju bara så skönt att ha sådana helger ibland. Igår skjutsade jag grabbens och några av hans kompisar till Mora där de skulle ha träning med Dalalaget hela dagen. Jag visste inte alls var någonstans i Mora de skulle vara och hade bara ett gatunamn som vi inte var helt säkra på. Därför kände jag att jag ville åka i god tid så klockan 7 var bilen full av fotbollsgrabbar och vi var på väg mot Mora. Det var ju dock inga som helst problem att hitta dit så vi blev hela 30 minuter tidiga till samlingen, kanske inte så himla populärt.

När jag kom hem så fick jag för mig att börja fixa lite i vardagsrummet och det slutade med att jag tapetserade ena väggen. Det blev riktigt bra, nu ska jag bara försöka hitta rätt färg till de övriga väggarna så ska jag måla dem när tillfälle ges. Jag tänker inte stressa med det utan det får bli när jag känner att orken finns.


De beiga väggarna ska sedan målas ljusgrå, är tanken, tror det kommer bli toppenbra. Här är det trötta familjen som slappar i soffan. Stackars lillgossen har hög feber och ville ha pappa hos sig där i soffan. Och jag tror inte att pappan protesterade ;).


Kidsen lekte med kompisar hela lördagen, men framåt kvällen så märkte vi att lillgossen hade feber. Så sen blev det bara mys i soffan med massa godsaker, lite väl mycket för min del, jag blev alldeles illamående. Varför lär jag mig aldrig?!?! Men sen blev det tidigt i säng för mig för idag så blev det till att gå upp tidigt, det var stavgång inplanerat med fina vänner. Galet trist att kliva upp tidigt och de övriga fick ligga kvar, men det var självvalt så jag ska inte klaga. 

Och inte ångrade jag att jag klev upp tidigt. Vi fick en jättehärlig runda tillsammans, jag bara älskar hösten.

Lillgossen har haft hög feber hela dagen så vi har bara tagit lugnt här hemma och jag har fortsatt fixa lite, eller städa undan, i vardagsrummet. Det är alltså vab som gäller imorgon, och eftersom maken har svårt att vara hemma för tillfället så blir det jag som får ta det. Och ärligt talat så gör det mig inget, det blir lite mysigt, fast lite stressad över saker som jag vet behöver göras på jobbet, men det får helt enkelt vänta.


Ett skönt bad fick det bli på eftermiddagen. Kändes riktigt lyxigt att ha tid  till det : ).


Men nu så måste datorn läggas undan och jag ska koncentrera mig helt på Bron.

Ha det!

Kram Jennifer


3 kommentarer:

 1. Vad fin väggen blev. :-) Och stackars liten å bli sjuk, jag hoppas han kryar på sig snabbt. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Stackars liten! Hoppas att han snart är på benen igen. Och vad fin väggen blev. Heja dig! :)

  Kram på dig♥

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev när du tapetserade!! Visst är det kul att göra sådana saker bara så där - utan stress.

  Hoppas J kryar på sig o att ni får en bra dag hemma.

  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!