tisdag 13 oktober 2015

Fortfarande feber

Vab igår och vab idag. Igår hade jag alla tre kidsen hemma, lilltösen vaknade och mådde inte bra och var så hostig så hon fick stanna hemma hon också. Äldste grabben misstänkte vi på söndagen att han skulle bli sjuk för han mådde inget vidare efter fotbollsmatchen. Men idag kände sig lilltösen bättre så hon har varit i skolan, lillgossen har fortfarande feber och äldste grabben mår inte heller bra än. Imorgon har dock maken möjlighet att vara hemma och även att det är mysigt att få vara hemma med barnen så känns det skönt att få gå till jobbet imorgon för jag har några saker som jag lovat göra klart. 


Bilder från gårdagen. Jag körde ett cirkelpass här hemma på morgonen innan frukost, ett snabbt och effektivt pass, det gillar jag. Annars blev det mycket mys, lite bakning, spelande av spel, fika ute i det vackra vädret.


När maken kom hem från jobbet igår så kände jag mig ändå lite rastlös, blir lätt det när jag är hemma och inte har gjort något särskilt. Så då stack jag iväg på ett spinningpass och det gjorde susen, efter det var rastlösheten borta.

Imorse klev jag upp tidigt och satte mig på motionscykeln och bara trampade lätt samtidigt som jag tittade på två avsnitt av "Träna med Kalle". Ett helt ok program, men jag tycker inte alls att det är lika bra som "Svett och etikett". Jag ska försöka komma igång ordentligt med morgonträning igen för jag tycker det är så skönt att starta dagen med träning, men nu på slutet har jag varit så galet trött så jag har inte tagit mig upp. Frukost, ett försök till att få till lite stakträning, pannkakssmetfix, glass och tidningar ute i solen. Inte kan jag klaga på den här dagen.


En riktig fördel med att vabba, för en frukostälskare som jag, är att man hinner med en mysfrukost tillsammans : ). Till lunch sedan så hade lillgossen pannkaka som önskemål, så det fick det bli.

När vi sprang Tjurruset så fick man tidningen "Aktiv Träning" efteråt. Det var faktiskt en riktigt bra tidning så den kommer jag nog kunna köpa något nummer av. Tycker alltid det är kul att hitta bra träningstidningar.

Men nu börjar lillgossen klaga över att han inte har något att göra så det är dags att lägga undan datorn.

Ha det gott!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen förkylningstider... jag är hemma och vabbar mig själv ;-) totaldeckad!!

  Träning och ork ligger långt borta men jag håller med dig det är så skönt att få träna på morgonen!
  Så fint du har tapetserat, blir säkert fint med en ljusgrå ton till soffan...

  Hoppas dina mår bättre där hemma

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hoppas dina killar kryar på sig. Jag tycker det är tråkigt att man ska behöva känna sig stressad över jobbet när man är hemma, men det blir lätt så. Ens barn borde ju verkligen gå före allt annat och ändå kan det va jobbigt att ringa jobbet och anmäla VAB.
  Låter härligt med mysfrukost :-) nu ser jag fram emot helgen ännu mer, haha :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. På sätt och vis är det ju skönt att alla får det på en och samma gång än att man avlöser varandra och att förkylningstiden på så vis håller i sig i flera veckor, kanske månader. Men det är ju inget vidare att vara sjuk så jag hoppas att ni alla snart är pigga och krya igen. Krya på er.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni alla kryat på er och mår bra snart. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!