fredag 16 oktober 2015

Störtskön kommentar

Ja men då är det fredag igen, gud så härligt! Jag startade dagen med ett pass på löpbandet, tog det lugnt för att känna av knät och körde promenad med rejäl lutning varvat med lite lätt jogg. Knät kändes ok, det känns men det gör inte superont. Samtidigt så tittade jag på ett avsnitt av Modus på TV4 play. Jag hängde inte alls med när den serien började så nu har jag lite att titta ikapp, jag tycker att den verkar vara riktigt bra faktiskt. Jag brukar bara lyssna på musik när jag tränar men det funkade fint att titta på en serie när jag inte skulle köra något tufft pass : ).Lite bilder från veckan. Träning. Mysigt med tända ljus och te om kvällarna. Känns galet att få kalendrar för 2016, tiden går för fort, kan någon stoppa den!?! Och kvällsnöjet igår var att fördela kundvagnar jämnt i båsen utanför Ica Maxi, saker man får göra som fotbollsmorsa.


I onsdags när jag kom hem från jobbet så beklagade jag mig lite för maken efter middagen över lite jobbiga möten jag varit på på jobbet. Och då kommer lillgosen med en störtskön kommentar, jag tänkte inte ens på att han lyssnade, han säger "fan vilket kasst jobb du har". Blev så full i skratt så jag kunde inte ens skälla på honom för svordomen. Och han fick mig på betydligt bättre humör med den kommentaren, min goa lille gosse.


Idag var det dags för minidisco på skolan igen. Lilltösen hängde med en kompis hem direkt från skolan och så tog de sällskap till discot. Jag och lillgossen drog iväg på en liten shoppingrunda. Jag fick muta med lite glass först ;). Och så skulle vi köpa någon ny tröja till honom som han kunde ha till discot. Men oj vad vi har olika klädsmak. Han vill ha tröjor med stora, feta tryck på typ superhjältar och Star Wars, vilket jag avskyr. Men men, nu fick han välja en alldeles själv, och det är väl förstås kul och bra att de har en egen stil så jag ska försöka att bättra mig och låta honom ha det han gillar. Jag menar om någon kommer och säger till mig att ta på mig något som jag inte tycker är snyggt så hade jag ju blivit galen.

Just nu sitter jag i soffan med ett glas vin. Maken är snäll och hämtar kidsen från discot. Imorgon blir det till att kliva upp tidigt och dra till Norrköping på namngivningsceremoni.
Stod en liten notis om vin i senaste numret av iFORM, det lät ju ganska bra det där tycker jag ;).

Ha det gött!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Skönt att börja dagen med en jogging tur och skönt att det är fredag. Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha, vilken guldkommentar! Får man en sån så struntar man i svordomen :).

  Skönt att det fick ok m knät på löpbandet.

  Hoppas du får en fin helg! Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Hahaha vilken härlig kommentar :-) Den skulle verkligen få mig att fundera en del på jobbet och sen nån dag när jag är där på jobbet och känner mig irriterad, då skulle jag tänka på kommentaren och bli glad :-)

  Vi var också på stan igår och inhandlade en tröja och en sportflaska. Tröja med Spiderman på (ok då) men när han ville ha ninja turles på flaskan sa jag stopp ;-) Oftast är jag själv när jag handlar kläder och då blir det tröjor jag gillar :-D och än brukar det funka bra.
  Kram och ha en fin lördag.

  SvaraRadera
 4. Haha, barn är så kloka och härliga i sina kommentarer :)
  Jag brukar för det mesta lyssna på en pod när jag tränar nu för tiden. Försvinner helt in i träningen och pratet, jättehärligt. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!